ΚΟΤ: Στην Κύπρο σκανδιναβοί γκόλφερς

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού φιλοξένησε πρόσφατα στην Κύπρο ομάδα επαγγελματιών παικτών γκολφ από τη Νορβηγία και τη Σουηδία που επισκέφθηκαν το νησί στα πλαίσια ταξιδίου εξοικείωσης. Στόχος του ΚΟΤ ήταν η προβολή της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού για γκολφ.

Την φιλοξενία της ομάδας από τον ΚΟΤ, στήριξαν επίσης οι διευθύνσεις των γηπέδων γκολφ Aphrodite Hills, Elea, Minthis Hills και Secret Valley και των ξενοδοχείων InterContinental Aphrodite Hills Resort και Alexander the Great.  Κατά την επίσκεψη της, η ομάδα είχε την ευκαιρία όχι μόνο να βιώσει την εμπειρία του γκολφ όπως προσφέρεται στην Κύπρο, αλλά και να γνωρίσει το νησί και την κυπριακή φιλοξενία.  

Η ομάδα, εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση και ενδιαφέρον να προβάλει την Κύπρο ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό γκολφ. Οι εν λόγω επαγγελματίες τόνισαν ότι θα επισκεφθούν ξανά το νησί μας, με άλλες ομάδες γκολφ, μέσα στο 2014.

Η Κύπρος αποτελεί ιδανικό τουριστικό προορισμό για γκολφ, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου, που οι Σκανδιναβοί και άλλοι παίκτες γκολφ ταξιδεύουν σε προορισμούς γκολφ με ήπιο κλίμα.  Η βελτίωση της προσβασιμότητας, με περισσότερες απ’ ευθείας πτήσεις, μπορεί να συμβάλει στην προσέλκυση μεγαλύτερης πελατείας γκολφ στη Κύπρο.

Οι Σκανδιναβικές Χώρες αποτελούν μια δυνητική πελατεία γκολφ, με μεγάλη προοπτική, εφόσον διαθέτουν πέραν των 600,000 παικτών γκολφ.  
 

Δειτε Επισης

Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour
Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού