Στην Κύπρο η Σύνοδος του Δικτύου Ρυθμιστικών Αρχών Μεσογείου

«Η Πορτογαλία δεν είναι μεσογειακή χώρα, ωστόσο, καμία άλλη πόλη στον Ατλαντικό δεν είναι τόσο μεσογειακή όσο η Λισαβόνα!» με αυτά τα λόγια άρχισε την ομιλία του στη Σύνοδο του Μεσογειακού Ρυθμιστικών Αρχών Ραδιοτηλεόρασης, ο Πορτογάλος Πρόεδρος, Carlos Magno.

Ο κ. Magno αφού αναφέρθηκε με λόγια θαυμασμού και εκτίμησης για την ιστορία και τις ομορφιές της Κύπρου, σημείωσε ότι ευχαριστεί ιδιαίτερα την Αρχή Ραδιοτηελόρασης Κύπρου αλλά και το ΡΙΚ για τη φιλοξενία στην Κύπρο, παρά τις συνθήκες κρίσης που και η δική του χώρα βιώνει.

Παράλληλα, ο κ. Magno αναφέρθηκε στις διάφορες κουλτούρες και γλώσσες που ενώνει το Δίκτυο Ρυθμιστικών Αρχών Ραδιοτηλεόρασης της Μεσογείου, για να τονίσει πως χρειάζεται πολλή δουλειά για να επαναδραστηριοποιηθεί το Δίκτυο, σε βαθμό που να ικανοποιεί όλους τους εμπλεκόμενους.

Καταληκτικά ο πρόεδρος του Δικτύου, τόνισε πως δίνει τον λόγο στον πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, τον οποίο βλέπει ως οικοδεσπότη, ως φίλο αλλά και ως manager της ατζέντας του Συνεδρίου.

Σε παραγωγικό διάλογο προσβλέπει Ανδρέα Πετρίδη
Ο πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, Ανδρέας Πετρίδης, καλωσόρισε αρχικά τους καλεσμένους του Δικτύου στην Κύπρο για τις εργασίες τηες Συνόδου.

Ο κ. Πετρίδης τόνισε τη σημαντικότητα της συνεργασίας των Ρυθμιστικών Αρχών  της Μεσογείου για καλύτερο περιεχόμενο στα κανάλια των χωρών της περιοχής. Μάλιστα, ο κ. Πετρίδης σημείωσε ότι αναμένει στη Σύνοδο να ανταλλαγούν απόψεις και προβληματισμοί για να προχωρήσουν στην επόμενη ημέρα. Καταληκτικά ο κ. Πετρίδης ανέφερε στους καλεσμένους του ότι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κύπρο και τις ομορφιές της, κάτι πυο θα τους ενθουσιάσει και που θα τους φέρει ξανά στο νησί.

Η σύνοδος πραγματοποιείται το διήμερο Πέμπτης-Παρασκευής, 24-25 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό. 

Δειτε Επισης

Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας