Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Cyta: Σχολικά είδη σε μαθητές που έχουν ανάγκη

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η πρωτοβουλία της Cyta «Χαμόγελα Παντού …και στα θρανία» να συλλέξει, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς σε καταστήματά της παγκύπρια, σχολικά είδη για παιδιά που έχουν ανάγκη. Αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας ήταν να πλημμυρίσουν τα Cytashop την εβδομάδα που μας πέρασε από ρουχισμό, τσάντες, γραφική ύλη και άλλα σχολικά είδη.

To νέο κάλεσμα της Cyta να στηρίξει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη βρήκε πρόθυμους υποστηρικτές, τόσο ανάμεσα στο ίδιο το προσωπικό του Οργανισμού, όσο και από επώνυμους και ανώνυμους φίλους και συνεργάτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η όλη προσπάθεια  διοργανώθηκε παγκύπρια με το ελάχιστο δυνατό κόστος και ήταν βασισμένη κυρίως σε εθελοντική εργασία.
 
Η ανταπόκριση του κοινού, τόσο απλών ανθρώπων, όσο και οργανωμένων συνόλων στην πρόσκληση της Cyta ήταν συγκινητική και είχε ως αποτέλεσμα να μαζευτεί σημαντικός αριθμός σχολικών ειδών για άπορους μαθητές.

Η πρώτη παράδοση του υλικού έγινε σε εκπροσώπους του Ερυθρού Σταυρού στα πλαίσια σχετικών εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν ταυτόχρονα το περασμένο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου σε καταστήματα της Cyta στη Λευκωσία και στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο Cytashop Στροβόλου και Ομονοίας αντίστοιχα. Η παράδοση θα ολοκληρωθεί με τη συγκέντρωση όλου του υλικού εντός της εβδομάδας από όλα τα Cytashop παγκύπρια που συμμετείχαν στην προσπάθεια.

Με την ευκαιρία αυτή η Cyta ευχαριστεί και πάλι το κοινό που ανταποκρίθηκε σε καιρούς δύσκολους με τόση προθυμία στο κάλεσμά της, αλλά και τους φίλους και συνεργάτες της που έγιναν ένα με το προσωπικό της, μπροστά στον κοινό στόχο να βοηθήσουν να μη λείψει ούτε φέτος το χαμόγελο από κανένα θρανίο. 

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη