Αμερικάνικη Ακαδημία: Συμφωνίες με εκπαιδευτικά ιδρύματα

Η Αμερικάνικη Ακαδημία Λεμεσού και Πάφου ανταποκρινόμενη στην ευρύτερη οικονομική κρίση, τα κοινωνικά προβλήματα και τις προκλήσεις των καιρών επεκτείνει τις δραστηριότητές της εντός και εκτός του νησιού υπογράφοντας σημαντικές συμφωνίες με μεγάλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς όπως:
• το Πανεπιστήμιο Γκρίνουιτς για τη δημιουργία Foundation Course στην Κύπρο για την προετοιμασία φοιτητών με εξασφαλισμένη θέση σε Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας.
• το Ιατρικό Πανεπιστήμιο KURSK της Ρωσίας, δημιουργώντας Foundation Course για προετοιμασία φοιτητών με εξασφαλισμένη θέση για σπουδές στην Ιατρική.
• οργανισμό της Σαουδικής Αραβίας για εξαγωγή τεχνογνωσίας στην ίδρυση και λειτουργία μεγάλων σχολικών μονάδων.
• το School No 1959  της Μόσχας και άλλα περιφερειακά ιδρύματα για διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Επίσης η διεύθυνση της Ακαδημίας επεξεργάζεται τη δημιουργία προγραμμάτων εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης για τις μεγαλύτερες ηλικίες και συμμετέχει σε εκπαιδευτικές εκθέσεις σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής για να προσελκύσει φοιτητές στα θερινά και χειμερινά σχολεία και για να προωθήσει τόσο την ακαδημία όσο και την Κύπρο.

Πέραν των πιο πάνω η Αμερικάνικη ακαδημία συνεχίζει την κοινωνική και πολιτιστική προσφορά με χορηγίες, εθελοντική εργασία, υποτροφίες και συγκεκριμένα έργα που αναδεικνύουν το όραμα της ακαδημίας για μία καλύτερη κοινωνία μέσα από μια σύγχρονη παιδεία εναρμονισμένη στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, στις αρχές και τις αξίες του τόπου μας και του ευρύτερου διεθνοποιημένου περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ακαδημία δραστηριοποιείται στον εκπαιδευτικό τομέα εδώ και 15 χρόνια ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες αντιλήψεις και μεθόδους διδασκαλίας. Μέχρι σήμερα λειτουργούν υπό την Αμερικάνικη Ακαδημία 4 Νηπιαγωγεία, 2 Δημοτικά σχολεία, 3 Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Θερινά και Χειμερινά Σχολεία, Απογευματινά Ινστιτούτα, Κέντρο Στήριξης Μάθησης ενώ επιπλέον παρέχονται εκπαιδευτικές υπηρεσίες στο εξωτερικό σε πάνω από 10 χώρες.

Δειτε Επισης

Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
16α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες