Οι λύσεις στην κρίση σ’ ένα πακέτο

Την 4η Έκθεση και το Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών διοργανώνουν στις 11 Οκτωβρίου, η IMH, σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής.
 
Πολλά τα ζητούμενα για τις εταιρείες εν καιρώ κρίσης. Τα βασικότερα εξ αυτών: Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, αναβάθμιση ποιότητας, εκσυγχρονισμός διαδικασιών. Πολλές οι λύσεις όμως, συγκεντρωμένες όλες στο ICT πακέτο της Έκθεσης και του Συνεδρίου Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών. 
 
Μπροστά σε καθοριστικές συγκυρίες για την πορεία της κυπριακής οικονομίας και συνεπώς της αγοράςτο συνέδριο θα δώσει λύσεις, μέσα από τις εμπειρίες του εμπειρογνωμόνων του χώρου, οι οποίοι θα ενημερώσουν μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, στελέχη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, πώς η τεχνολογία μέσω πρακτικών εργαλείων και λύσεων, συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για ανάκαμψη και ανοικοδόμηση, μειώνοντας ταυτόχρονα το εταιρικό κόστος. 
 
Ευκαιρία για εκθέτες
Η έκθεση, η οποία θα παρουσιάζεται παράλληλα με το συνέδριο, θα δώσει την ευκαιρία σε εταιρείες του κλάδου να παρουσιάσουν σε στελέχη της αγοράς μεθόδους, υπηρεσίες και προϊόντα που στοχεύουν σε αναδιάρθρωση των οργανισμών, μηχανογράφηση των διαδικασιών και μείωση των δαπανών, ώστε να αντιμετωπίσουν την κρίση με τη συμβολή της τεχνολογίας. 
 
Εάν μια εταιρεία εξειδικεύεται σε κάποια από τις ακόλουθες κατηγορίες, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ως εκθέτης και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εντοπίσουν τις αδυναμίες τους και να τις αντιμετωπίσουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Παράλληλα, μπορεί να αξιοποιήσει τη μοναδική ευκαιρία για δικτύωση και αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της σε στελέχη εταιρειών, decision makers, ιδιοκτήτες και γενικούς διευθυντές. Οι κατηγορίες είναι: Νetworking systems and  communications, inventory control systems, hardware solutions, software solutions for businesses and banking, government, smart cards solutions.  
 
Οργανωτής: IMH. Στηρίζουν: Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEΑ) και Cyprus Computer Society (CCS). Χορηγοί Επικοινωνίας: IN BusinessNews και το περιοδικό IN Business. Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής ως εκθέτης επικοινωνήστε: IMH, 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, e-mail: events@imhbusiness.com.
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»