Υποτροφίες σε άριστους φοιτητές από LOIS Builders

Η κατασκευαστική εταιρεία LOIS Builders υποστηρίζει τους νέους. Παρόλες τις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας και τις οικονομικές προκλήσεις, η LOIS Builders επιβραβεύει και πάλι τους αριστούχους φοιτητές των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων με υποτροφίες για το 2013.

Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη παράδοση του κοινωφελούς της έργου και μένοντας πιστή στο θεσμό που ανακοίνωσε έξι χρόνια πριν, έδωσε και φέτος υποτροφίες συνολικής αξίας €3000 στους καλύτερους φοιτητές, σε τρία Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, στους πιο κάτω κλάδους:

• Υποτροφία €1000 στο/η καλύτερο/η δευτεροετή φοιτητή/τρια του τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

• Υποτροφία €1000 ευρώ στο/η καλύτερο/η δευτεροετή φοιτητή/τρια του τμήματος Πολιτικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου Frederick.

• Υποτροφία €1000 ευρώ στο/η καλύτερο/η μεταπτυχιακό/η φοιτητή/τρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η LOIS Builders θέλοντας να δώσει γερά θεμέλια στους φοιτητές, δίνει επιπλέον τη δυνατότητα στους βραβευθέντες αριστούχους φοιτητές των προαναφερθέντων τμημάτων για καλοκαιρινή απασχόληση στην Εταιρεία, με σκοπό την ενδυνάμωση της πρακτικής τους γνώσης και εξάσκησης.

Η LOIS Builders αποτελεί σίγουρα μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των Κατασκευών και της Ανάπτυξης γης στην Κύπρο. Η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει συσσωρεύσει στην 36χρονη πορεία της μεταφέρονται σε κάθε της έργο, προσφέροντας άριστη ποιότητα κατασκευής , ανθεκτικότητα στο χρόνο και διαχρονική υποστήριξη.

Στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας, που ξεπερνά τα 200 κατασκευαστικά έργα σε όλη την Κύπρο, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων έργα μεγάλης εμβέλειας όπως για παράδειγμα το μοναδικό Tower 25 - ένα νέο σημείο αναφοράς στο κέντρο της Λευκωσίας σχεδιασμένο από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Γάλλο αρχιτέκτονα Jean Nouvel, οι υπερσύγχρονες και βιοκλιματικές εγκαταστάσεις της Ιδιωτικής Σχολής FORUM, το νέο Δημαρχείο Λευκωσίας, η νέα αίθουσα επιβατών στο Λιμάνι Λεμεσού και πολλά άλλα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια (αναφέρουμε ενδεικτικά: Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, Υπουργείο Οικονομικών, Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο FREDERICK, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας,  Ξενοδοχείο HILTON PARK, Ξενοδοχείο – spa ALMYRA, Mall of Engomi και άλλα πολλά).

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett