Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Τα καυτά θέματα που αφορούν ένα ολόκληρο τομέα

Η στρατηγική της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της Κύπρου ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, οι διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της φορολογίας, της φοροδιαφυγής, του φορολογικού απορρήτου και της ανταλλαγής πληροφοριών, ο εκσυγχρονισμός του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου σε χώρες από τις οποίες η Κύπρος παραδοσιακά προσελκύει επενδυτές και οι επιπτώσεις τους στον κλάδο, η διαφύλαξη και η της ισχυροποίηση της ανταγωνιστικότητάς της Κύπρος σε σχέση με τους ανταγωνιστές της και οι νέες ευκαιρίες για τον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών είναι οι κύριοι πυλώνες πάνω στους οποίους χτίστηκε το θεματολόγιο του 5th Cyprus Professional Services Conference. Το συνέδριο διοργανώνεται από την ΙΜΗ, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Άξια αναφοράς είναι η παρουσία στο συνέδριο του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, ο οποίος αφού παρουσιάσει τη στρατηγική της κυβέρνησης για ενίσχυση της θέσης της Κύπρου ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο και αναφερθεί συγκεκριμένα στα μέτρα που προτίθεται να εφαρμόσει το υπουργείο του, θα δεχτεί τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων. Στόχος είναι ένας εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ της κυβέρνησης και των επαγγελματιών του κλάδου και η εξαγωγή συμπερασμάτων προς την ορθή κατεύθυνση.

Αναφορικά με τον εκσυγχρονισμό του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου σε χώρες από τις οποίες η Κύπρος παραδοσιακά προσελκύει επενδυτές και οι επιπτώσεις τους στον κλάδο παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών θα πρέπει να σημειωθεί η παρουσία στο συνέδριο των Alexander Minin, Senior Partner, KM Partners, Ukraine και Mark Rovinskiy, Deputy Head of Tax Practice, Egorov Puginsky Afanasiev & Partners, Russia. Alexander Minin και Mark Rovinskiy αντιπροσωπεύουν δύο από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία σε Ουκρανία και Ρωσία αντίστοιχα.

Το συνέδριο τυγχάνει της στήριξης των εννέα σημαντικότερων οργανισμών και επαγγελματικών συνδέσμων του κλάδου, ως ακολούθως:
• Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου
• Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος
• Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου
• Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου
• Cyprus Fiduciary Association
• Cyprus International Financial Services Association
• Cyprus International Businesses Association
• Cyprus Investment Promotion Agency
• Cyprus Shipping Chamber

Οι διοργανωτές προσφέρουν 20% έκπτωση σε όλες τις συμμετοχές σε όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο συνέδριο και ανήκουν σε ένα από τους οργανισμούς ή συνδέσμους που στηρίζουν το συνέδριο.

Το συνέδριο απευθύνεται σε ελεγκτικούς οίκους, δικηγορικά γραφεία, fiduciary services firms, τράπεζες, οικονομικούς οργανισμούς και κυβερνητικά τμήματα.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την εταιρεία ΙΜΗ και το περιοδικό Gold με χορηγό την Ελληνική Τράπεζα και ακαδημαϊκό χορηγό την Global Training. Υποστηρικτής του συνεδρίου είναι η εταιρεία Electra Hotels και χορηγοί επικοινωνίας του είναι το inbusinessnews.com και το περιοδικό In Business. Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.imh.com.cy ή επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22 679820, e-mail: events@imh.com.cy

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά