Seven: Διαχείριση κτηρίων από το Α ως το Ω

Τη λύση διαχείρισης κτηρίων και πολυκατοικιών για όλα όσα αφορούν τη χρηστή λειτουργίας προσφέρει η Seven Building Maintenance, μέσω πακέτου υπηρεσιών που δημιούργησε και αφορά υπηρεσίες συντήρησης, επιδιόρθωσης, καθαρισμού και καλλωπισμού εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.

Πιο ειδικά αναφέρεται ότι η Seven παρέχει υπηρεσίες συντήρησης κτηρίων, επιδιόρθωσης των όποιων ζημιών προκληθούν κατά τη διάρκεια λειτουργίας ενός κτίσματος, υπηρεσίες καθαρισμού και περιποίησης κήπων ή πισινών ακόμη και συλλογής των κοινοχρήστων. Το πακέτο υπηρεσιών της Seven δίνει όλες τις λύσεις σχετικά με τη καλύτερη δυνατή λειτουργία ενός κτηρίου, δίχως οι ιδιοκτήτες να έχουν τον βραχνά για όλα τα διαδικαστικά ζητήματα που υπάρχουν κάθε μέρα σε έναν «ζωντανό» χώρο όπως μία πολυκατοικία.

Η εταιρεία με έδρα τη Λάρνακα, παρέχει κατά κύριο λόγω τις υπηρεσίες της στην πόλη μέσω εξυπηρέτησης 124 κτηρίων αλλά και σε όποια άλλη περιοχή της Κύπρου προκύπτει ανάγκη για την ομαλή και οργανωμένη λειτουργία κτηρίων.

Αναφέρεται, ότι μεταξύ των πελατών που εξυπηρετεί η εταιρεία είναι μεγάλες επιχειρήσεις της Κύπρου και πιο ειδικά του τομέα των ακινήτων όπως η Quality Group, Cythera Developments, Iacovou Brothers και άλλες.

Η εταιρεία Seven διαθέτει το δικό της εξιδανικευμένο προσωπικό και συνεργάζεται με ειδικούς τεχνίτες για όλες τις εργασίες συντήρησης ή επιδιόρθωσης αφορούν ένα κτήριο. Δυνητικοί πελάτες της Seven είναι πέραν των εταιρειών που κατέχουν κτήρια και οι Διαχειριστικές Επιτροπές των πολυκατοικιών.

Η ιστοσελίδα στην οποία μπορεί κανείς να δει λεπτομέρειες για τη Seven είναι: www.sevenmaintenance.com ενώ ο παγκύπριος αριθμός της εταιρείας είναι: 70001007.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett