Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Piperaris: «Συνδρομητικός Συναγερμός» με €26!

Σύστημα συνδρομητικού συναγερμού προς €26 προσφέρει η εταιρεία Piperaris. 
 
Η εταιρεία προχώρησε στην κίνηση αυτή του «Συνδρομητικού Συναγερμού», καθώς δεκάδες εκατομμύρια νοικοκυριά και εταιρείες ανά την υφήλιο (σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Γερμανία και άλλοι) επέλεξαν να εγκαταστήσουν σύστημα ασφάλειας «Συνδρομητικού Συναγερμού», που θεωρείται ίσως ο καταλληλότερος τρόπος για ολοκληρωμένη ασφάλεια και προστασία. 
 
Ο «Συνδρομητικός Συναγερμός» με €26 αποτελεί συνδρομή σε σύστημα ασφάλειας συναγερμού και παρεχόμενων υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, εγγύησης, συντήρησης καθώς επίσης, υπηρεσιών κέντρου λήψεως σημάτων. Ανάλογα με τον τύπο του υποστατικού (διαμέρισμα, οικία, έπαυλη, γραφείο, κατάστημα και άλλα), παρέχεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών βασικών πακέτων, με ή χωρίς πυρανίχνευση (Fire), καθώς και μεγάλη γκάμα προαιρετικών/ επιπρόσθετων συσκευών, ώστε να ταιριάξουν όλα σύμφωνα και απόλυτα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε συνδρομητή ξεχωριστά. 
 
Η συνδρομητική και αμφίδρομη σχέση (συνδρομητή/ εταιρείας) διασφαλίζει και δημιουργεί τις καταλληλότερες συνθήκες συνεργασίας. Η εταιρεία δεν έχει άλλη επιλογή από του να βρίσκεται σε μια συνεχή προσπάθεια πλήρης ικανοποίησης των αναγκών του συνδρομητή σε όλα τα επίπεδα τόσο στην αξιοπιστία των συσκευών όσο και στο επίπεδο των υπηρεσιών.
 
Με σύνθημα: «Μόνο σύστημα συναγερμού σήμερα; Ή ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας για πάντα!», η Piperaris θέτει νέα δεδομένα στην αγορά συστημάτων ασφάλειας συναγερμού, αφού προσφέρει εγκατάσταση εντός τριών ημερών, χαμηλό αρχικό κόστος, χαμηλή μηνιαία συνδρομή (από €26) και χωρίς «κρυφές» χρεώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 77 77 22 88, στους εκθεσιακούς χώρους Piperaris (Showroom σε Λεμεσό και Λευκωσία) και στο διαδίκτυο www.piperaris.com.
 

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»