Gloria Jean’s: Frozen Yogurt από την Ελλάδα με Yozen

Με την ελληνική φίρμα frozen yogurt, Yozen, πορεύονται οι καφετέριες Gloria Jean’s προσθέτοντας ακόμη ένα προϊόν στην γκάμα που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Οι άνθρωποι των Gloria Jean’s στην Κύπρο, μετά τη σύναψη συμφωνίας με την ελληνική εταιρεία παρασκευής frozen yogurt προχώρησαν σε διαμόρφωση ειδικών χώρων εντός ορισμένων καταστημάτων, από τα οποία γίνεται το σερβίρισμα του frozen yogurt με τη μέθοδο του shop in shop.

Τα καταστήματα Gloria Jean’s που προσφέρουν αυτή τη στιγμή frozen yogurt της Yozen είναι αυτά που λειτουργούν στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία, στις Φοινικούδες Λάρνακας  στην καφετέρια της Λεμεσού και απότα μέσα Αυγούστου στην Έγκωμη.

Η εταιρεία Yozen παρασκευάζει frozen yogurt με 100% ελληνικό προϊόν, σε αντίθεση με άλλα που προέρχονται από χώρες του εξωτερικού. Το παγωμένο γιαούρτι Yozen, έχει παρόμοια κρεμώδη υφή με αυτή του παγωτού, αλλά ασύγκριτα οφέλη ως προς την βελτίωση της υγείας, με συνέπεια να έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ένα από τα top lifestyle και υγιεινά προϊόντα, της εποχής μας. Η πλούσια και ανάλαφρη γεύση του Yozen, απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως, ενώ είναι ιδανικό για άτομα που προσέχουν την διατρόφή τους  ή κάνουν δίαιτα καθώς μπορεί να μειώσει τη χοληστερίνη, αφού έχει μόνο 1 θερμίδα/γραμμάριο.

Το γιαούρτι της Yozen στην Ελλάδα παράγεται σε μικρές φάρμες της Βόρειας Ελλάδας και η παγωμένη του σύσταση φτιάχνεται σε καθημερινή βάση από φρέσκο γάλα και γιαούρτι. Στην Κύπρο η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνία με βιοτεχνία στην Επαρχία Πάφου

«Στηρίζουμε ένθερμα την ελληνική παράδοση, τους ντόπιους παραγωγούς και τα γνήσια ελληνικά προϊόντα. Τόσο στην επιλογή του γιαουρτιού, όσο και στα γλυκά του κουταλιού που παρέχουμε ως γαρνίρισμα, αναφέρει η ελληνική εταιρεία.
 

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής
Πλοήγηση στη νέα κανονικότητα: Το μέλλον των επαγγελματικών υπηρεσιών για ιδιώτες
RSM: Παγκόσμια στρατηγική 2030–RSM Cyprus: Ανάπτυξη, καινοτομία & επιτυχία πελατών(vid)
H ORB φέρνει ένα 3D Jeep® Wrangler από τις χιονισμένες πλαγιές, κατευθείαν στο κέντρο της Λευκωσίας (vid)