Καινοτομήστε με εργαλείο την ΕΚΕ

Η εταιρική υπευθυνότητα είναι ένα εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις προς την καινοτομία και την οικονομική βιωσιμότητα. Μπορεί να αποτελέσει το μέσο που θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κερδίσουν ή και να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των πελατών, προμηθευτών και επενδυτών τους και να καταστούν ηθικές στη συνείδηση του κοινού, αναβαθμίζοντας την αξία της επιχείρησης. Η εταιρική υπευθυνότητα δεν έχει να κάνει με το τι θα κάνετε με τα κέρδη σας, αλλά πώς θα βγάλετε κέρδη. Τα διευθυντικά στελέχη των επιχειρήσεων, εν μέσω οικονομικής κρίσης, ενασχολούνται πλέον και με τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων τους, σύμφωνα πάντα με τις προσδοκίες των ενδιαφερομένων, την αντιμετώπιση των αναγκών της κοινωνίας και του περιβάλλοντος, με στόχο πάντα την οικονομική βιωσιμότητα της επιχείρησης τους.
Αυτά και πολλά άλλα θα αναλύσει ο Martin Neureiter, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων CSR Company International, Αυστρίας στο 6ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που παρουσιάζει η ΟΠΑΠ Κύπρου την Παρασκευή 28 Ιουνίου (ώρα 08:30) στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (Λευκωσία) με θέμα: Δράσε σήμερα με ευαισθησία, κέρδισε το αύριο.

Το θεματολόγιο του συνεδρίου περιλαμβάνει επιπλέον:
•    Πώς η ΕΚΕ δίνει αξία στην εταιρεία εν καιρώ κρίσης
•    Επιχειρηματική ηθική και ΕΚΕ: Εργαλεία αποκατάστασης εμπιστοσύνης;
•    Η εταιρική υπευθυνότητα δεν είναι θέμα budget
•    Πετυχημένα πρακτικά παραδείγματα …και άλλα πολλά θέματα!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα και απόδειξε ότι η επιχείρηση σου έχει κοινωνική υπευθυνότητα!  Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη δήλωση συμμετοχής).
Οργάνωση: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί: Alpha Bank Cyprus Ltd, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, CSR Consulting Ltd και Voici La Mode Ltd: Αντιπρόσωπος Marks and Spencer Stores Λευκωσίας. Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business και το inbusinessnews.com. Χορηγός Εκτύπωσης Προγράμματος: Theopress Ltd. Στηρίζουν: Green Dot Cyprus και η Επίτροπος Περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»