Delek και Avner στο 2nd Cyprus Natural Gas Conference

Ποιο είναι το μέλλον και πως θα αναπτυχθεί ο κλάδος του φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο; Ποιος ο ρόλος της Κύπρου στην περιοχή; Ποιες οι τάσεις αναφορικά με τη ζήτηση και προσφορά του φυσικού αερίου για τα επόμενα χρόνια και πως αναμένεται να επηρεαστούν οι τιμές; Ποιες είναι οι γεωπολιτικές εξελίξεις και πως επηρεάζουν την ανάπτυξη του κλάδου στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου; Ποιες είναι οι προοπτικές για επενδύσεις στην περιοχή; Τα πιο πάνω ερωτήματα καλούνται να απαντήσουν διεθνείς προσωπικότητες του κλάδου, που θα φιλοξενηθούν  στο 2nd Cyprus Natural Gas Conference (www.cyprusgasconference.com), το οποίο διοργανώνεται από την ΙΜΗ το διήμερο 20 και 21 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Αναμφισβήτητα, το συνέδριο θα αποτελέσει το μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο για το φυσικό αέριο που διοργανώνεται στον τόπο μας.

Το διεθνές νομικό πλαίσιο για επενδύσεις στους κλάδους του πετρελαίου και φυσικού αερίου, ο ρόλος που θα παίξει το υγροποιημένο φυσικό αέριο στην κάλυψη της παγκόσμιας ζήτησης σε φυσικό αέριο και τι σημαίνει αυτό για την Ευρώπη και ο γεωπολιτικός ρόλος της Τουρκίας στα θέματα ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο συμπεριλαμβάνονται επίσης στα θέματα που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο. Επιπρόσθετα, για πρώτη φορά αξιωματούχοι από Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία και Ισραήλ θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν ανοικτά την πολιτική των χωρών τους για την Ανατολική Μεσόγειο.

Τελευταίες και πολύ σημαντικές προσθήκες στη λίστα ομιλητών του συνεδρίου αποτελούν οι John Z. Tomich, Country Manager, Noble Energy, Cyprus και Yaniv Friedman, Vice Presedent Strategy, Avner Oil Exploration, Israel. Όπως είναι γνωστό, Noble Energy και Avner Oil Exploration είναι δύο από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ. Ο πρώτος θα παρουσιάσει τις μέχρι στιγμής δραστηριότητες της Noble στην Ανατολική Μεσόγειο και τα μελλοντικά της σχέδια ενώ ο δεύτερος θα προβεί σε παρουσίαση των προοπτικών διερεύνησης και εξόρυξης των υδρογονανθράκων της περιοχής.

To συνέδριο οργανώνεται από την ΙΜΗ με ασημένιο χορηγό την J&P. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά INBusiness και Gold, το inbusinessnews.com, Middle East Economic Survey (MEES), European Gas Hub, Energyworld, Interfax Natural Gas Daily, EurOil (Europe Oil and Gas Monitor), Ogilvie Publications, ERPIC, Energypress και CyprusGasNews.
Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cyprusgasconference ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imh.com.cy

 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά