Deloitte: Φορολογικός Οίκος της χρονιάς στην Κύπρο

Το βραβείο του Καλύτερου Φορολογικού Οίκου στην Κύπρο (The Best Tax Firm of the Year), εξασφάλισε η Deloitte για το 2013, με βάση τα 9α ετήσια βραβεία του "International Tax Review (ITR)" που απονεμήθηκαν σε τελετή που έγινε  την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο.

Η ανώτατη αυτή διεθνής διάκριση δημιουργεί για όλους εμάς στη Deloitte ισχυρή δέσμευση ποιότητας και μας ενθαρρύνει να θέσουμε ακόμα υψηλότερους στόχους, δήλωσε ο κ. Πιερής Μάρκου, Επικεφαλής των Φορολογικών Υπηρεσιών της Deloitte Κύπρου.

Στον ίδιο θεσμό του International Tax Review οι οίκοι-μέλη της Deloitte κέρδισαν 20 βραβεία με αποτέλεσμα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Deloitte να λαμβάνει τα περισσότερα βραβεία από οποιονδήποτε άλλο οργανισμό.

Το δίκτυο της Deloitte μέσα από τις βραβεύσεις της ITR έλαβε επίσης τις ανώτατες τιμητικές διακρίσεις και σε περιφερειακό επίπεδο καθώς ψηφίστηκε ως  European Tax Firm of the Year καθώς και European Transfer Pricing Firm of the Year για το 2013. Με το επίτευγμα αυτών των δύο βραβεύσεων μέσα στην ίδια χρόνια, η Deloitte έχει καταστεί ο μοναδικός οργανισμός στη διεθνή αρένα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο σε διάστημα έξι ετών.

Η παροχή φορολογικών υπηρεσιών αποτελεί μια από τις κυριότερες υπηρεσίες που παρέχει η Deloitte τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη έμφαση στη φορολογία εταιρειών, φορολογία φυσικών προσώπων, θέματα ΦΠΑ και θέματα διεθνούς φορολογικού σχεδιασμού τόσο για διεθνείς οργανισμούς όσο και για Κυπριακές επιχειρήσεις με δραστηριότητες στο εξωτερικό.

 

Δειτε Επισης

Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής
Πλοήγηση στη νέα κανονικότητα: Το μέλλον των επαγγελματικών υπηρεσιών για ιδιώτες
RSM: Παγκόσμια στρατηγική 2030–RSM Cyprus: Ανάπτυξη, καινοτομία & επιτυχία πελατών(vid)
H ORB φέρνει ένα 3D Jeep® Wrangler από τις χιονισμένες πλαγιές, κατευθείαν στο κέντρο της Λευκωσίας (vid)
Στη δύναμη της ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Οργανισμών Δημοσίων Επιβατικών Μεταφορών
Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει για 15η χρονιά το Art Deal by Kapatays
Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks