Mackenzy Food Plaza: Νέα εποχή στη Λάρνακα

Aέρας ανάπτυξης στο Μακένζυ Λάρνακας αυτό το καλοκαίρι με τη δημιουργία του πρώτου “food court” στην πόλη του Ζήνωνα από την PHC Franchised Restaurants Public Ltd.

«Ο ολοκαίνουργιος και πρωτοποριακός χώρος μαζικής εστίασης θα ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα στην περιοχή, η οποία παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Ο χώρος ο οποίος φέρει την ονομασία «Mackenzy Food Plaza», έρχεται να καλύψει την ανάγκη του επισκέπτη για γρήγορο και ποιοτικό φαγητό στις πιο προσιτές τιμές αφού θα στεγάσει τα brands: Pizza Hut, KFC, Derlicious (Souvlaki & Gyros), ένα από τα διεθνούς φήμης brands που ειδικεύεται στο frozen yogurt το Yogen Fruz, καθώς και το πολύ αναμενόμενο στην κυπριακή αγορά, Caffé Nero. Η λειτουργία του νέου αυτού χώρου ξεκίνησε από τις αρχές Μαΐου.

Το έργο αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της PHC Franchised Restaurants Public Ltd, της μεγαλύτερης εταιρείας στο χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο, η οποία εκπροσωπεί με μεγάλη επιτυχία διεθνή brands όπως την Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Wagamama, Caffe Nero κ.α., σε συνεργασία με την εταιρεία Hags Tastebooks Ltd που είχε την αρχική ιδέα, σχεδιασμό και εκτέλεση του έργου.

Η PHC συνδυάζοντας την επιχειρηματική δύναμη και διεθνή εμπειρία της καινοτομεί δημιουργώντας έναν ενιαίο, ολοκαίνουργιο και με ειδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό χώρο συνολικής έκτασης 790τ.μ., δίπλα στη θάλασσα και ακριβώς στο κέντρο της παραλίας του Μακένζυ, στο σημείο που ο πεζόδρομος μετατρέπεται σε μια ωραία πλατεία.

Όπως αναφέρει η PHC σε σχετική ανακοίνωση, με την ανάπτυξη των εργασιών της στην περιοχή Μακένζυ, η εταιρεία παραμένει πιστή στο επενδυτικό της πλάνο ανάπτυξης για το 2013, σε έργα που αναμένουν να εξελίξουν τον χώρο εστίασης τους επόμενους μήνες, έχοντας πάντα ως κύριο όραμα να προσφέρει την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και γευμάτων στο νησί.
 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»