Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Etihad Airways: Κορυφαία αεροπορική στη Μέση Ανατολή

 

Ως «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της Μέσης Ανατολής» ανακηρύχθηκε η Etihad Airways για 7η συνεχή χρονιά, στα World Travel Awards Μέσης Ανατολής. Βραβεύτηκε επίσης, με τα βραβεία: «Κορυφαία Πρώτη Θέση» και «Κορυφαίο Προσωπικό Καμπίνας». 
 
Η επίσημη εκδήλωση απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Le Royal Meridien Beach Resort & Spa στο Ντουμπάι.
 
Τα World Travel Awards (WTA), τα οποία θεσπίστηκαν το 1993 με στόχο την επιβράβευση των καλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών στον κόσμο αναγνωρίζοντας την ελίτ του κλάδου. Έχουν χαρακτηρισθεί από την εφημερίδα Wall Street Journal ως «τα Oscar των ταξιδιωτικών εταιρειών» και προκύπτουν από ψηφοφορία επιβατών και πρακτόρων από 160 χώρες. 
 
Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, James Hoga τόνισε ότι όλες οι προσπάθειες της εταιρείας βασίζονται στο να προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία.
 
«Μέσω της οργανικής ανάπτυξη, τις συνεργασίες κοινού κωδικού και τις συμμετοχές μας σε άλλες αεροπορικές εταιρείες, έχουμε επεκτείνει το δίκτυό μας σε συνολικά 248 προορισμούς ανά τον κόσμο, το 2012, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογές στους πελάτες μας», τόνισε. Και πρόσθεσε: «Επιπρόσθετα από το συνεχώς αυξανόμενο μας δίκτυο, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία, διασφαλίζοντας το συμφέρον των πελατών μας μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών και τους design. Το σήμα κατατεθέν της Etihad Airways είναι η ζεστή και γενναιόδωρη φιλοξενία που προέρχεται από την παραδοσιακή αραβική κουλτούρα στο Εμιράτο του Άμπου Ντάμπι, κάτι για το οποίο είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι».
 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards  Graham E. Cooke, σημείωσε ότι η Etihad Airways έχει καταγράψει το πιο εντυπωσιακό 12μηνο στα 10 χρόνια της ιστορίας της. «Η στρατηγική της οργανικής ανάπτυξης και των σημαντικών συνεργασιών, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη δέσμευση για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, έχει οδηγήσει σε αποτελέσματα ρεκόρ και στη ραγδαία αύξηση των επιβατών στα αεροσκάφη της εταιρείας», είπε. 
 
Η επιτυχία στα World Travel Awards ακολουθεί ενός άλλου πρόσφατου θριάμβου για την Etihad Airways. Στα Βραβεία Business Traveller Middle East Awards 2013, στις 5 Μαΐου, η Etihad Airways έλαβε τους ιδιαίτερα τιμητικούς τίτλους ως η αεροπορική εταιρεία με την «Καλύτερη Πρώτη Θέση» και η αεροπορική εταιρεία με το «καλύτερο πρόγραμμα τακτικών επιβατών».
 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου