Εργαστήρι για οικοδόμηση του ενεργειακού τομέα

Η Βρετανική Υπάτη Αρμοστεία, η Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου και το Βρετανικό Συμβούλιο συνδιοργανώνουν ένα εργαστήρι με θέμα την οικοδόμηση του ενεργειακού τομέα στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επιφανείς ομιλητές θα μοιραστούν εμπειρίες και ιδέες με τους συμμετέχοντες. Επίσης, θα ενημερώσουν πάνω στην βρετανική εμπειρία και γνώση στην ανάπτυξη του τομέα πετρελαιοειδών και υδρογονανθράκων και για την αναγκαία υποστηρικτική δουλειά που γίνεται σε άλλους τομείς.

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων, που θα αντλήσουν από την βρετανική εμπειρία στη Βόρειο Θάλασσα με επίκεντρο τον τομέα της Εκπαίδευσης. Στόχος να αναδειχθεί η ανάγκη για στενή συνεργασία των τομέων της Παιδείας και της Βιομηχανίας στην επίτευξη αποτελεσμάτων και αντιμετώπισης των τεχνολογικών προκλήσεων καθώς και της παροχής κατάρτισης και τεχνογνωσίας στον ενεργειακό τομέα.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές: Καθηγητής Dorrik Stow και Δρ. Andy Gardiner, Institute of Petroleum Engineering at Heriot-Watt, Δρ. Χαράλαμπος Έλληνας, Κρατική Εταιρεία Υδρογονανθράκων Κύπρου, Καθηγητής Πάνος Παπαναστασίου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Alan Riseborough, Northumbria University, Razwan Arshad, Pespen International Limited,  Χριστιάνα Καραπατάκη, Schlumberger Technology Corporation και άλλοι.

 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;