Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Κanaris Demetriades στο δίκτυο WTP Advisors

Η Eταιρεία Κanaris Demetriades & Associates Limited (ΚDA) εντάσσεται στο Παγκόσμιο Δίκτυο της WTP Advisors ως ο αντιπρόσωπος της στην Κύπρο (Cyprus Affiliate Member).

Η WTP Advisors αποτελεί ένα διεθνή οργανισμό φορολογικών συμβούλων, και κατατάσσεται ως ένας  από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους  ανεξάρτητους οργανισμούς στον κλάδο τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η WTP Advisors έχει σήμερα παρουσία σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία μέσω του δικτύου της.

H ΚDΑ αποτελείται από εξειδικευμένους προσοντούχους επαγγελματίες με κύρος, οι οποίοι είναι μέλη κορυφαίων επαγγελματικών σωμάτων λογιστών, με πολυετή εμπειρία στους τομείς της συμμόρφωσης, των ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

"Η ένταξη του γραφείου μας στο διεθνές δίκτυο της WTP Advisors αποτελεί αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, του επαγγελματισμού, καθώς και της ακεραιότητας και ικανότητας του προσωπικού μας. Η διεθνής παρουσία του δικτύου της WTP Advisors επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά μας και επιτρέπει στο γραφείο μας να αξιοποιήσει τις εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες των επαγγελματιών της WTP Advisors σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Μάριος Δημητριάδης, Διευθυντής και συνιδρυτής της  ΚDA.

Η WTP Advisors έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης ως μια εναλλακτική επιλογή έναντι των τεσσάρων μεγάλων λογιστικών οίκων (Βig 4).

"Ως μια αγορά με ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και ψηλά εισοδήματα, που συνδέει την Ανατολή με τη Δύση, η Κύπρος είναι ένας πολύ ελκυστικός προορισμός για την WTP Advisors, ενώ η σχέση μας με την KDA ισοδυναμεί με το άνοιγμα μιας αρκετά  υποσχόμενης προοπτικής όσον αφορά την μελλοντική ανάπτυξη και ικανοποίηση των πελατών μας τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό», αναφέρει ο Ian Boccaccio, συνιδρυτής και εταίρος της WTP Advisors.

"Η δέσμευσή μας για  ψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ύπαρξης μας, και είμαστε ευγνώμονες στους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την αφοσίωση τους και λόγω του ότι εμπιστεύονται τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές τους ανάγκες στο γραφείο μας», αναφέρει ο Μάριος Δημητριάδης.
 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ