Lufthansa: Φρανκφούρτη-Σαγκάη με Airbus A380

 

Την πτήση Φρρανκφούρτη – Σκαγκάη με Airbus A380 πραγματοποιεί από τις 26 Σεπτεμβρίου 2013, η Lufthansa, πέντε φορές την εβδομάδα. 
 
Η Σαγκάη είναι ο δεύτερος – μετά το Πεκίνο- προορισμός της Κίνας που εξυπηρετείται από αεροσκάφος A380 της Lufthansa. Η πτήση LH 728 αναχωρεί από τη Φρανκφούρτη στις 17.20 με άφιξη στη Σαγκάη στις 09.55. Η πτήση επιστροφής LH 729 αναχωρεί στις 13.15 από τη Σαγκάη και φθάνει στη Φρανκφούρτη στις 18.55 (τοπική ώρα). Κατά τη διάρκεια του αεροπορικού ταξιδιού, που διαρκεί 10 ώρες και 35 λεπτά, οι επιβάτες απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις του μεγαλύτερου επιβατικού αεροσκάφους του κόσμου. 
 
Η ταξιδιωτική εμπειρία στο αεροσκάφος A380 της Lufthansa είναι μοναδική. Οι επιβάτες ταξιδεύουν στην πιο ήσυχη καμπίνα First Class, απολαμβάνοντας αποκλειστικά προνόμια. Ομοίως και όλοι οι επιβάτες Business και Economy Class απολαμβάνουν ανώτερα επίπεδα άνεσης. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει μια μεγάλη επιλογή από πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες, προσφέρει και ποικίλα προγράμματα που μπορούν να επιλέξουν οι επιβάτες για να χαλαρώσουν. Το  A380 της Lufthansa έχει χωρητικότητα 526 θέσεων: 8 στη First Class, 98 στη Business Class και 420 στην Economy Class. Εκτός της Σαγκάης και του Πεκίνου, στο θερινό πρόγραμμα 2013 η Lufthansa έχει δρομολογήσει το A380 προς Χιούστον, Γιοχάνεσμπουργκ, Σαν Φρανσίσκο, Σιγκαπούρη και Τόκιο. 
 
Αρχικά, οι πτήσεις προς Σαγκάη θα προσφέρονται 5 φορές την εβδομάδα στο πρόγραμμα του Airbus A380. Έτσι, παράλληλα με τις πτήσεις που πραγματοποιούνται με Airbus A340-600 στο ίδιο δρομολόγιο, οι επιβάτες της Lufthansa έχουν την επιλογή δύο καθημερινών πτήσεων την εβδομάδα από Φρανκφούρτη προς Σαγκάη.
 
Επιπλέον, η Lufthansa προσφέρει και μια καθημερινή πτήση από το Μόναχο, ενώ και η Swiss συνδέει την κινεζική μητρόπολη με πτήσεις από τη Ζυρίχη. 
 
Εισιτήρια με επιστροφή προς/ από Σαγκάη προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας www.lufthansa.com, τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία ή τα γραφεία της Lufthansa στα αεροδρόμια. 
 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά