TUI Travel: Στην Κύπρο για επαφές και στήριξη

Στη Λευκωσία για επαφές με την κυπριακή κυβέρνηση, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας, θα βρίσκονται το διήμερο 25 και 26 Απριλίου 2013 υψηλόβαθμα στελέχη του τουριστικού Ομίλου TUI Travel PLC, με επικεφαλής τον αναπληρωτή διευθύνων σύμβουλο, Johan Lundgren.

Στόχος της επίσκεψης και των επαφών των στελεχών της TUI Travel PLC είναι η επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης του οργανισμού προς την κυπριακή τουριστική βιομηχανία και το επιχειρηματικό περιβάλλον ευρύτερα, μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην κυπριακή οικονομία και το νέο σκηνικό που διαμορφώθηκε. Βασικό μήνυμα της επίσκεψης είναι ότι η TUI Travel PLC θα συνεχίσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Κύπρο.

Στη διάρκεια επίσημου δείπνου που θα παρατεθεί την Πέμπτη το βράδυ, αναμένεται να δώσουν το παρών τους ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης καθώς επίσης και αρκετοί παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας.
    
Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της TUI Travel PLC, Johan Lundgren, δήλωσε πως «παρά τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις στην οικονομία, η Κύπρος παραμένει ένας πολύ ελκυστικός τουριστικός προορισμός, που παρέχει όλες τις ψηλού επιπέδου υπηρεσίες που χρειάζεται κάθε επισκέπτης. Είμαι σίγουρος ότι ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει ένα πανίσχυρο όπλο κατά της ύφεσης, αλλά και αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα για επανεκκίνηση της οικονομίας της. Από την πλευρά μας, θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια».   

H TUI Travel PLC, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς στον κόσμο. Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ο Όμιλος διαθέτει 141 αεροσκάφη και 1800 καταστήματα λιανικής πώλησης, με τα κέρδη του να αγγίζουν τα £14,5 δισ. Τα συμβόλαια διαμονής των πελατών της TUI Travel στην Κύπρο ανέρχονται στα €120 εκατ. ετησίως, με τη μέση δαπάνη ανά τουρίστα να υπολογίζεται στα €65 ημερησίως. Μέσω των προγραμμάτων της, η TUI Travel PLC μεταφέρει στην Κύπρο πέραν των 365.000 περιηγητών κατά την καλοκαιρινή περίοδο και άλλους 81.000 τη χειμερινή περίοδο. Συνεργάζεται, επίσης, με 65 τουριστικές επιχειρήσεις στην Κύπρο, στις οποίες ανήκουν περισσότερα από 300 ξενοδοχεία.
 

Δειτε Επισης

Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης