Υγεία: Εκ βάθρων αναδιάρθρωση

Η οικονομική αστάθεια, την οποία βιώνουν σήμερα με το χειρότερο τρόπο οι κυπριακές επιχειρήσεις, δεν άφησε ανεπηρέαστο τον κλάδο της υγείας. Ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές, αλλά και ο δημόσιος τομέας, εναγωνίως αναζητούν τις πρακτικές εκείνες που θα τους επιτρέψουν να επιβιώσουν, εξακολουθώντας να προσφέρουν στο κοινό τα υψηλά επίπεδα υγείας, με τα οποία σφραγίζουν τις υπηρεσίες τους επί σειρά ετών.

Πώς θα τα καταφέρουν;

Η ανάγκη για αναδιάρθρωση του τομέα και κάθε οργανισμού παροχής υπηρεσιών υγείας ξεχωριστά προβάλλει επιτακτική. Απαιτούνται, όμως, νέοι σχεδιασμοί και σύγχρονες μέθοδοι, οι οποίες θα τους επιτρέψουν πρώτα να στηριχθούν και εν συνεχεία να αναπτυχθούν ακόμα και στις δυσκολότερες των ημερών. Οι μάνατζερ πρέπει να βρουν τους τρόπους και να ετοιμάσουν τα στρατηγικά τους πλάνα, με στόχο την αναδιάρθρωση και την ορθή οικονομική διαχείριση, στο πλαίσιο της ποιοτικής προσφοράς.

Το International Hospital and Healthcare Management Conference που διοργανώνεται στις  4 και 5 Ιουλίου στο Grand Resort  έρχεται την κατάλληλη στιγμή γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να προτείνει τρόπους, μεθόδους, σχεδιασμούς και νέες στρατηγικές διοίκησης των οργανισμών υγείας.

Προσπάθειες που πέτυχαν

Ομιλητές από το εξωτερικό θα δώσουν παραδείγματα προσπαθειών που έχουν πετύχει, επιτρέποντας σε οργανισμούς υγείας διαφόρων χωρών να συνεχίσουν το έργο τους, ακόμα και σε νέες βάσεις, επιτυγχάνοντας ανάπτυξη και υψηλές επιδόσεις. Μεταξύ άλλων θα έχουμε μαζί μας τους: Prof. Humberto R. Ribeiro (Professor at Instituto Politécnico de Bragança, Portugal, Researcher at TECSI, Brazil – Portugal) και Dr. Peter Briggs (Public Health Specialist, Director of Health Audit International, UK), οι οποίοι θα δώσουν σχετικές απαντήσεις, παραθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις στρατηγικών αναδιάρθρωσης ιδιωτικών και δημόσιων νοσοκομείων.

Το Συνέδριο

Το International Hospital and Healthcare Management Conference, που διοργανώνει η ΙΜΗ, θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Ιουλίου 2013 στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό.Απευθύνεται:

Το συνέδριο απευθύνεται σε εκπροσώπους δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων, ιατρικών κέντρων, εργαστηρίων, φαρμακευτικών εταιρειών και άλλων οργανισμών του ευρύτερου τομέα της υγείας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και χώρες της Μεσογείου. Συγκεκριμένα: Οperations managers, οικονομικοί διευθυντές, διευθύνοντες σύμβουλοι, γενικοί διευθυντές και διοικητικό προσωπικό νοσοκομείων και κλινικών, διευθυντές χειριστών ιατρικών μηχανημάτων και προμηθευτές, στελέχη των υπηρεσιών δημόσιας υγείας, σύμβουλοι θεμάτων υγείας και υγειονομικής περίθαλψης, φορείς χάραξης πολιτικής για την υγεία, μέλη οργανώσεων υγείας και διευθυντές ασφάλειας και υγείας.

Δηλώστε συμμετοχή πριν τις 14 Μαΐου και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές για στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων και οργανισμών.
Οργάνωση και Πληροφορίες

Οργανωτής: ΙΜΗ. Χορηγοί επικοινωνίας: Τα περιοδικά Gold και IN Business και το πρώτο business portal της Κύπρου, InBusinessNews.com. Υποστηρικτές: Υπουργείο Υγείας, Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας, Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων και Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος. Media Partners: Τα διεθνή περιοδικά και εξειδικευμένα portals HealthManagement.org, Middle East Hospital Magazine, Arab Hospital Magazine και Hospitals Magazine.                                                 

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε:  Tηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imh.com.cy


 

Δειτε Επισης

Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»