EasyJet: Αναζητεί 200 νέους πιλότους μέσα στο 2014

 

Διακόσους νέους πιλότους ζητά να προσλάβει η easyJet, μέσα στο 2014 και αυτή την εβδομάδα ξεκινάει την αναζήτησή της. Για όσους υποψήφιους επιτύχουν, είναι ένα πρώτο βήμα για μακροχρόνια καριέρα με την easyJet, πρωτοβουλία που θα επιτρέψει στην αεροπορική εταιρεία να συνεχίσει την κερδοφόρα ανάπτυξή της, η οποία πρόσφατα ενέταξε στους προορισμούς της τη Ρωσία και τη Νορβηγία.
 
Η easyJet αναμένει να καλύψει τις νέες θέσεις από διαφορετικούς τομείς εμπειρίας, όπως πιλότους που πρωτοξεκινούν τη σταδιοδρομία τους, νυν πιλότους της πολεμικής αεροπορίας που ενδιαφέρονται να εργαστούν για την πολιτική αεροπορία, καθώς και πιλότους που σήμερα εργάζονται σε άλλες αεροπορικές εταιρείες και επιθυμούν να δημιουργήσουν μια νέα καριέρα στην easyJet. Οι νέες θέσεις θα αφορούν τις βάσεις της εταιρείας σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο και το Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέσω της σελίδας careers.easyJet.com και εφόσον επιτύχουν, θα ξεκινήσουν τη συνεργασία με την easyJet από το καλοκαίρι του 2014.
 
Όπως τόνισε ο επικεφαλής του Flight Operations της easyJet, Αρχιχειριστής Κυβερνήτης Brian Tyrrell, η easyJet είναι μια από τις λίγες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες που κάνουν προσλήψεις σε αυτό τον τομέα. «Είναι μια καλή στιγμή κάποιος να συνεργαστεί με την  easyJet – καθώς οι πιλότοι μας πετούν με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο, λαμβάνουν πρώτης τάξης εκπαίδευση και έχουν γρήγορη εξέλιξη σε μία αεροπορική εταιρεία που χρόνο με το χρόνο γίνετε πιο δυνατή στο χώρο της πολιτικής αεροπορίας», σημείωσε.
 
Ανέφερε ότι οι πιλότοι που θα ενταχθούν στην easyJet μπορούν να ελπίζουν σε μακροχρόνια καριέρα, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν κυβερνήτες σε λιγότερο από 10 χρόνια- πολύ πιο γρήγορα από ότι σε άλλες αεροπορικές εταιρείες. «Ως απόδειξη αυτού, θα προάγουμε 100 έμπειρους συγκυβερνήτες σε κυβερνήτες μέσα στο 2014», υπογράμμισε.
 
Η ανακοίνωση αυτή συμπληρώνει την πρόσφατη είδηση ότι η easyJet δημιούργησε  330 νέες μόνιμες θέσεις για πιλότους μέσα στο 2013. Από τους 200 νέους πιλότους, κάποιοι θα ενταχθούν απευθείας στο δυναμικό της easyJet, ενώ άλλοι θα ενταχθούν μέσω των εκπαιδευτικών συνεργατών της CTC Aviations και την CAE Parc Aviation, όπου εκεί θα αποκτήσουν πρόσθετη εμπειρία και ώρες πτήσης προτού ακολουθήσει η μόνιμη σύμβαση με την εταιρεία.
 

Δειτε Επισης

Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»