Νέα συμφωνία από την Amadeus και την IAG

 

Νέα μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου υπογράφηκε μεταξύ των εταιρείων Amadeus και International Airlines Group (IAG).
 
Η συμφωνία, η οποία καλύπτει τις British Airways, Iberia και Iberia Express κι επιτρέπει στους συνεργάτες της Amadeus να συνεχίσουν να επωφελούνται έχοντας πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο τιμών, διαθεσιμότητας και λειτουργικότητας, όπως και πριν. 
 
Όπως είπε ο ανώτατος εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Τμήματος Διανομής της Amadeus Holger Taubmann, η συμφωνία αυτή ήταν προτεραιότητα για την Amadeus εδώ και καιρό, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει ότι οι συνεργάτες της θα είναι σε θέση να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στις πτήσεις της British Airways, της Iberia και της Iberia Express. «Γι’ αυτό είμαστε ευτυχείς που φτάσαμε σε συμφωνία με την IAG και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη μακρόχρονη και επιτυχημένη σχέση μας για πολλά ακόμη χρόνια», τόνισε.
 
Η Amadeus παίζει καθοριστικό ρόλο στον τομέα της διανομής εξασφαλίζοντας παγκόσμια πρόσβαση σε ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Σήμερα το 80% των κρατήσεων της Amadeus σε παγκόσμιο επίπεδο πραγματοποιούνται σε αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες η εταιρεία διατηρεί συμφωνία διανομής.   
 
Η Amadeus είναι πάροχος προηγμένων τεχνολογικών λύσεων για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία. Οι πελάτες της περιλαμβάνουν παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών (όπως αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, σιδηροδρομικές  και ακτοπλοϊκές εταιρείες), πωλητές ταξιδιωτικών υπηρεσιών (ταξιδιωτικά γραφεία και ιστοσελίδες) και αγοραστές ταξιδιωτικών υπηρεσιών (επιχειρήσεις και εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών).   
 
Η IAG, η οποία σχηματίστηκε τον Ιανουάριο του 2011, είναι η μητρική εταιρεία των British Airways, Iberia και bmi. Είναι ισπανική εισηγμένη εταιρεία με μετοχές στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και της Ισπανίας και η έδρα της βρίσκεται στο Λονδίνο.  Η International Airlines Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους αεροπορικούς ομίλους τον κόσμο με 377 αεροσκάφη και 200 προορισμούς και πάνω από 54 εκ. επιβάτες ετησίως. Είναι ο τρίτος μεγαλύτερος όμιλος στην Ευρώπη και ο έκτος μεγαλύτερος στον κόσμο, βάσει εσόδων.   
 

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse