Οικιακά συστήματα συναγερμού από την Handy’s Security System

 

Με στόχο τη μεγαλύτερη ασφάλεια στις κατοικίες, η Handy’s Security Systems προσφέρει το νέο GSM Jablotron Profi System, με €640, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, της εγκατάστασης και με πέντε χρόνια εγγύηση.
 
Από την έναρξη της οικονομικής κρίσης, η ζήτηση των οικιακών συστημάτων συναγερμού έχει αυξηθεί σημαντικά. Σε εποχές ανασφάλειας, οι οικογένειες επενδύουν κυρίως σε περιουσιακά στοιχεία όπως κοσμήματα, χρυσό και πολύτιμα έγγραφα.
 
Ιδανικό για κατοικίες, το GSM Jablotron Profi System αποτελεί το πρώτο σύστημα συναγερμού στην Κύπρο που είναι εξαιρετικά απλό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του να περιλαμβάνουν έλεγχο χωρίς άγχος και εύκολη εγκατάσταση. Αποτελείται από μια σειρά συσκευών με ασύρματη επικοινωνία μεταξύ τους, είναι διαμορφωμένο για άμεση χρήση και κατασκευάζεται από μια κορυφαία εταιρεία στα οικιακά συστήματα συναγερμού, την Jablotron.
Σχεδιασμένη για να κρατά τα έξοδα του σπιτιού σε χαμηλά επίπεδα, μόνο με μια ανταγωνιστική πληρωμή και χωρίς επιπλέον χρέωση για εγκατάσταση, η πιο πρόσφατη προσφορά της Handy’s Security System’s είναι διαμορφωμένη με βάση τον τρόπο ζωής του καθενός και προσφέρεται σε πολύ μικρό κόστος χωρίς κόστος εγκατάστασης.
 
Με μια συσκευή επικοινωνίας μέσω GSM, επιτρέπει τον έλεγχο του συστήματος συναγερμού μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να έχει τον έλεγχο του συστήματος συναγερμού από όπου κι αν βρίσκεται και καθιστώντας το ως ένα προϊόν που αποδεδειγμένα αξίζει τα λεφτά του, με συνεχή αύξηση στη ζήτησή του.
 
Το GSM Jablotron Profi System μπορεί να εξατομικευτεί, ανάλογα με τους πιθανούς κινδύνους για την κάθε κατοικία, ενώ παράλληλα η Handy’s Security Systems προσφέρει 30% περαιτέρω έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της συμπεριλαμβανομένων κλειστών συστημάτων τηλεόρασης, θυροτηλεοράσεων και συναγερμών πυρανίχνευσης και συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ και την εγκατάσταση.
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett