Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ξανά στο χάρτη των διεθνών επιχειρηματικών κέντρων

Με στόχο την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της Κύπρου και την ανάκτηση της θέσης που της αρμόζει σαν κορυφαίο διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, η ΙΜΗ και το περιοδικό Gold διοργανώνουν το 5th Cyprus Professional Services Conference, την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Η σημαντικότητα του κλάδου των υπηρεσιών και ειδικότερα αυτών προς τους ξένους επενδυτές είναι αδιαμφισβήτητη όπως και η συνεισφορά του στο σύνολο της κυπριακής οικονομίας. Τον τελευταίο καιρό ο συγκεκριμένος κλάδος πλήττεται από παντού. Για αυτό το λόγο η ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας της Κύπρου σαν διεθνές επιχειρηματικό κέντρο και η στήριξη του συγκεκριμένου κλάδου είναι πιο επιτακτική από ποτέ!

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό  θα δώσουν πρακτικά παραδείγματα για το πώς η Κύπρος μπορεί να διατηρήσει και να αναπτύξει την ανταγωνιστικότητά της σαν διεθνές επιχειρηματικό κέντρο. Ο Dr. Andreas Charalambous, Director, Economic Research and European Union Affairs Directory, Ministry of Finance, Cyprus θα παρουσιάσει τις τάσεις και τις προοπτικές του κλάδου όπως επίσης και τις προκλήσεις που αφορούν θέματα πολιτικής. Ο Angelos M. Gregoriades, Board Member of CIPA and Chairman of the CIPA Investment Funds Advisory Group θα αναφερθεί στις εξελίξεις του κλάδου διαχείρισης κεφαλαίων στην Κύπρο και στο πως ο κλάδος μπορεί να εξελιχθεί περεταίρω. Ο Peter O'Dwyer, Managing Director, Hainault Capital Limited, Ireland, θα παρουσιάσει το θέμα The Alternative Investment Fund Managers’ Directive.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα Shall Cyprus Move into a Single Financial Services Authority to Include the Cyprus Securities and Exchange Commission, Central Bank, Companies’ Registry, Insurance Companies Control Service and the Pension Funds Control Service? Στη συζήτηση θα λάβουν μέρος οι:
•    Dr. Giorgos Vassiliou, Former President of the Republic of Cyprus, Chief Negotiator for the Accession of Cyprus to the European Union
•    Phidias Pilides, President, Cyprus Chamber of Commerce and Industry
•    Demetra Kalogirou, Chairwoman, Cyprus Securities and Exchange Commission
•    Christodoulos E. Angastiniotis, Chairman, Cyprus Investment Promotion Agency
•    Theodoros Parperis, President, Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC)

Το συνέδριο απευθύνεται σε ελεγκτικούς οίκους, δικηγορικά γραφεία, fiduciary services firms, τράπεζες, οικονομικούς οργανισμούς και κυβερνητικά τμήματα.

Το συνέδριο οργανώνεται από την εταιρεία ΙΜΗ και το περιοδικό Gold σε συνεργασία με τον CIPA και χορηγούς την Ελληνική Τράπεζα και τη Fileminders. Υποστηρικτής του συνεδρίου είναι η εταιρεία Electra Hotels και xορηγός επικοινωνίας του είναι το inbusinessnews.com και το περιοδικό IΝ Business. Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.imh.com.cy ή επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22 679820, e-mail: events@imh.com.cy
 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου