Διεθνείς διακρίσεις για ξενοδοχεία του ομίλου Louis

"Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας που χαρακτηρίζει την Louis Hotels επιβεβαιώθηκε και επιβραβεύθηκε για ακόμα μια χρονιά από τους ίδιους τους τουρίστες και φιλοξενούμενους στα ξενοδοχεία της, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις διακρίσεις. Το πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο lti Louis Grand hotel, στην Κέρκυρα, ψηφίστηκε ως το “Best Evaluated Hotel of the world” από το Holiday Check, έναν από τους δημοφιλέστερους ιστότοπους της Ευρώπης για καταχώρηση κριτικών για ξενοδοχεία από πελάτες" αναφέρει σε ανακοίνωση το συγκρότημα Louis Hotels σχετικά με τις βραβεύσεις ξενοδοχείων του.

Παράλληλα σημειώνεται ότι τα ξενοδοχεία Louis King Jason και Louis Ledra Beach στην Πάφο, έλαβαν την 4η και 19η θέση αντιστοίχως στην κατηγορία  “Travellers Choice – Top 25 hotels in Cyprus” από το Trip Advisor, που αποτελεί μια από τις εγκυρότερες σελίδες αξιολόγησης ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων ανά το παγκόσμιο.

Εξάλλου, ο όμιλος Louis αναφέρει: "Οι αξιολογήσεις των ιδίων των φιλοξενούμενων στα ξενοδοχεία της Louis Hotels, αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την αλυσίδα που απαντά σε κάθε σχόλιο ξεχωριστά, αφουγκραζόμενη έτσι τις ανάγκες των τουριστών που για περισσότερες από επτά δεκαετίες την τιμούν με την επιλογή τους. Είναι για αυτούς ακριβώς τους λόγους που τέτοιες  διακρίσεις δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά επιβεβαίωση και επιβράβευση των συνεχών και άοκνων προσπαθειών της Louis Hotels για ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος σε Ελλάδα και Κύπρο".
 

Δειτε Επισης

Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα