ΠΑΣΥΞΕ-ΣΤΕΚ: Σταματήστε απεργίες

INBusinessNews  06/02/2013 08:39
ΠΑΣΥΞΕ-ΣΤΕΚ: Σταματήστε απεργίες

ΠΑΣΥΞΕ-ΣΤΕΚ: Σταματήστε απεργίες

INBusinessNews  06/02/2013 08:39

 Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις ενέργειες των απεργών και η παρατεταμένη διάρκεια των απεργιών συζητήθηκαν σε συνάντηση ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ με εκπροσώπους των ξενοδοχείων της επαρχίας Πάφου, που επηρεάζονται από την απεργία των οικοδόμων, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της επαρχιακής επιτροπής Πάφου του ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ.

Η απόφαση των συντεχνιών σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να προχωρήσουν σε παναπεργία είναι άκαιρη και ζημιογόνα για τον τουρισμό, προστίθεται στην ανακοίνωση.
ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ απηύθυναν εκ νέου έκκληση στο Συνδικαλιστικό Κίνημα να σταματήσει αμέσως τις απεργιακές κινητοποιήσεις και να καθίσουν στο τραπέζι με τις εργοδοτικές οργανώσεις για να βρουν λύσεις.

Είναι ανάγκη, συνεχίζει η ανακοίνωση, να εκτονωθεί η κατάσταση και να ολοκληρωθούν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθ’ ότι οι Τουριστικοί Πράκτορες απειλούν με ακύρωση των συμβολαίων και πιέζουν στα χρονοδιαγράμματα έγκαιρης παράδοσης των μονάδων.

"Καταδικάζουμε τους απεργούς εκείνους που παράνομα εισέρχονται στα εργοτάξια, δημιουργώντας καταστροφές και προβλήματα στα υποστατικά", αναφέρει  η ανακοίνωση, καλώντας παράλληλα την αστυνομία να ενεργεί άμεσα και αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση προκλητικών ενεργειών και βανδαλισμών που δημιουργούνται από μερίδα απεργών.

Το δικαίωμα στην απεργία είναι ιερό αλλά και το δικαίωμα στην εργασία ακόμη πιο ιερό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας