Kronos Express: Νέος παίκτης στις ταχυμεταφορές

Στον τομέα των ταχυμεταφορών επεκτείνεται το Πρακτορείο Τύπου Κρόνος, με την ίδρυση της Kronos Express.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της η Kronos Express έχει εξασφαλίσει τη Γενική Εξουσιοδότηση για ταχυδρομικές υπηρεσίες (Υπηρεσίες Τοπικών Ταχυμεταφορών- Υπηρεσίες Κατεπειγόντων). Η καταχώρηση της εγγραφής στο Μητρώο Αδειών του Γραφείου Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων  έγινε με αριθμό Γ.Ε.Τ.Υ 3/2012.
Σημειώνεται δε, πως η εταιρεία χρησιμοποιώντας  ηλεκτρονικό σύστημα μηχανογράφησης, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της, που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, να παρακολουθούν την όλη διακίνηση των αντικειμένων που αποστέλλουν, ενώ παράλληλα θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω SMS στο κινητό τους για την άφιξη του δέματος ή φακέλου τους στο σταθμό παραλαβής (παραλήπτης), ενώ ο αποστολέας για την ολοκλήρωση της παραλαβής του αντικειμένου που απέστειλε. Οι πιο πάνω υπηρεσίες παρέχονται σε όλους τους πελάτες, χωρίς καμιά επιβάρυνση, προστίθεται.

Η Kronos Express, θα λειτουργεί δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων σε επιλεγμένα περίπτερα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και με δύο μεγάλα κέντρα διανομής και ελέγχου στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

 αντίστοιχα, θα μπορεί να εξυπηρετεί τους πελάτες της όλες τις μέρες της εβδομάδας, που συμπεριλαμβάνουν Κυριακές  και αργίες. Η λειτουργία των κέντρων εξυπηρέτησης θα επεκτείνεται μέχρι αργά το βράδυ και στις πλείστες περιπτώσεις όλο το 24ωρο.
Η Kronos Express διαθέτει ένα άρτιο και σύγχρονο στόλο οχημάτων, για να μπορεί να διακινεί τα πάσης φύσης αντικείμενα που αποστέλλονται με ασφάλεια και ταχύτητα, χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα. Παράλληλα, οι πελάτες θα μπορούν να προμηθεύονται έναντι πολύ μικρού κόστους ειδικούς αδιάβροχους φακέλους  ασφαλείας, για να τοποθετούν τυχόν έγγραφα ή μικροαντικείμενα που θα αποστέλλουν.

Οι πελάτες της εταιρείας θα μπορούν να ασφαλίζουν οποιαδήποτε αντικείμενα που αποστέλλονται, καταβάλλοντας ένα πολύ μικρό κόστος, σύμφωνα πάντα με τους όρους μεταφοράς και διακίνησης αντικειμένων της  Kronos Express.
 

Δειτε Επισης

Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού