Παγκόσμιες επιτυχίες από εκπαιδευόμενους λογιστές της PwC

Η Μαρίνα Βακανά, η Χριστίνα Τηλεμάχου και η Νικολέτα Νεοφύτου, εκπαιδευόμενες λογίστριες της PwC Κύπρου, πέτυχαν παγκόσμιες διακρίσεις στις εξετάσεις του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) που πραγματοποιήθηκαν το Δεκέμβριο του 2012.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Βακανά κατέκτησε την πρώτη θέση παγκόσμια και το βραβείο Plender στην Ετήσια Παγκόσμια Κατάταξη Επαγγελματικού Επιπέδου των εξετάσεων για το 2012. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο που η Μαρίνα επιτυγχάνει παγκόσμια διάκριση στις εξετάσεις του ICAEW, αφού κατέλαβε την πρώτη θέση διεθνώς και το βραβείο Little στην εξέταση Taxation τον Σεπτέμβριο του 2012. Η Χριστίνα Τηλεμάχου κατέκτησε την τέταρτη θέση παγκόσμια και το βραβείο Northcott στην Ετήσια Παγκόσμια Κατάταξη Επαγγελματικού Επιπέδου των εξετάσεων για το 2012, ενώ η Νικολέτα Νεοφύτου κατέκτησε την πρώτη θέση παγκόσμια και το βραβείο Spicer and Pegler στην εξέταση Financial Accounting.

Ο κ. Ευγένιος Ευγενίου, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, εξήρε την απόδοση των τριών αριστούχων σημειώνοντας ότι: «Μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε και μπροστά στις προκλήσεις που περνά η χώρα μας, οι παγκόσμιες επιτυχίες των εκπαιδευομένων λογιστών, τόσο της PwC όσο και των άλλων οίκων, μας έχουν κάνει περήφανους, δίνουν ελπίδες για το μέλλον και επιβεβαιώνουν τη διαχρονική δύναμη του τόπου μας, που είναι οι άνθρωποί μας. Στην PwC, επενδύουμε στην εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη των στελεχών μας, ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε με επάρκεια στις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας και της αγοράς, προσφέροντας υπηρεσίες ποιότητας».

 

Δειτε Επισης

Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων
Ανοίγματα στο Η.Β. για προσέλκυση επενδύσεων-Παρουσίασε τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Κύπρο ο Χριστοδουλίδης
Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks
Νέα παγκύπρια αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE
Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Βιώσιμο μέχρι 2080, βούληση για εξορθολογισμό της επενδυτικής πολιτικής
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
ΜΙΕΕΚ: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας
125 χρόνια ζωής-Στο…σπίτι της Τρ. Κύπρου το παρελθόν συνάντησε το παρόν και έδωσε ραντεβού με το μέλλον(pics)
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας