Banc De Binary: Με γραφεία στη Λεμεσό

Η Banc De Binary, που ειδικεύεται στην αγορά δυαδικών συμβολαίων δικαιωμάτων προαίρεσης (binary options), ξεκινά τη λειτουργία της στην Κύπρο, με καίνουργια γραφεία στη Λεμεσό. Τα γραφεία στην Κύπρο θα λειτουργούν ως η έδρα της εταιρείας για Ευρώπη και Μέση Ανατολή και αντιπροσωπεύουν μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στο νησί, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Έχοντας ιδρυθεί το 2009 στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Banc De Binary είναι ο μόνος αδειοδοτημένος μεσίτης για συναλλαγές με binary options στον κόσμο, καθώς και η πρώτη εταιρεία σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα της αγοράς που πληροί τους αυστηρούς κανονισμούς της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Η άδεια προσφέρει ένα ακόμα επίπεδο διαφάνειας, φερεγγυότητας και ασφάλειας στους πελάτες της Banc De Binary, των οποίων οι λογαριασμοί είναι πια πλήρως προστατευμένοι από το Ταμείο Αποζημίωσης Επενδυτών, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Ο Ιδρυτής και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Banc De Binary, Oren Laurent, δήλωσε σχετικά: «Η γεωγραφική τοποθεσία της Κύπρου, οι εξαιρετικές της υποδομές και το υψηλά καταρτισμένο εργατικό δυναμικό, κατέστησε το νησί την πρώτη και μοναδική μας επιλογή για τα κεντρικά μας γραφεία για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή».

Ο κλάδος των binary options αναμένεται να δημιουργήσει 1.200 νέες θέσεις εργασίας στην Κύπρο, με την Banc De Binary να εργοδοτεί περισσότερα από 120 άτομα το 2013. Αυτό, σε συνδυασμό με σημαντικές συνεισφορές στον εταιρικό φόρο με βάση τα προβλεπόμενα ετήσια έσοδα πάνω από 100 εκατομμύρια, καθιστά την Banc De Binary μια πολύ καλοδεχούμενη προσθήκη στο επιχειρηματικό τοπίο της Κύπρου, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας