ΠΑΣΥΞΕ: Συνέδριο για το μέλλον

Οι ραγδαίες αλλαγές στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία και το ολοένα και πιο έντονο ανταγωνιστικό πεδίο που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μετά και από την παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς του 35ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου του ΠΑΣΥΞΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park.

Το γενικό θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, είναι: «Κτίζοντας το μέλλον μας μέσω αειφόρων στρατηγικών συμμαχιών αξιοποιώντας τα αποδεδειγμένα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας». Θα υποδιαιρείται στις ακόλουθες πέντε παρουσιάσεις:
1. Το κύριο στήριγμα μας η αγγλική αγορά - Τρόποι αναστροφής
της πτωτικής τάσης.
2.  Η νέα ατμομηχανή με το όνομα Ρωσία.
3.  Το υποσχόμενο νέο αστέρι με το όνομα Ουκρανία.
4. Οι νέες προοπτικές των αερομεταφορών από την Hermes Airports.
5. Προσελκύοντας μεγάλους επενδυτές με τη δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών.
Στο επίσημο μέρος του Συνεδρίου θα υπάρχει σημαντική συζήτηση (Panel Discussion) με τη συμμετοχή όλων των Ομιλητών του Συνεδρίου, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και τα εγκαίνια της Έκθεσης Προϊόντων & Υπηρεσιών. Θα προσφωνήσουν ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, Ν. Συλικιώτης, ο ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος της PwC Cyprus, Ευγ. Ευγενίου και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, Χ. Λοϊζίδης.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και της Έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης "Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών" με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

Key-note εισηγητής του συνεδρίου θα είναι ο εδώ και χρόνια στενός συνεργάτης και φίλος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. M. Brackenbury, Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) και πρώην Πρόεδρος του International Federation of Tour Operators (IFTO), η συμμετοχή του οποίου κρίνεται ως εξέχουσας σημασίας.
Εισηγητές θα είναι μεταξύ άλλων η κα. J. Tugolukova, business director του διοργανωτή ταξιδίων BIBLIO-GLOBUS της Ρωσίας και ο κ. S. Zubarev, διευθύνοντος συμβούλου του διοργανωτή ταξιδίων NEWS TRAVEL της Ουκρανίας,  καθώς και η Ang. Mazzey, Senior Purchasing Manager του διοργανωτή ταξιδίων TUI TRAVEL PLC του Ηνωμένου Βασιλείου, ο κ. Alfr. van der Meer, Chief Executive Officer της HERMES AIRPORTS LTD και ο κ. Χρ. Αγκαστινιώτη, προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA).
 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά