BP Eastern Mediterranean: Ενέργειες κατά της κρίσης

Το μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό σωματείο «Βαγόνι Αγάπης» παρέλαβε επιταγή €1.000 με στόχο την οικονομική βοήθεια οικογενειών που έχουν ανάγκη

Χρηματική βοήθεια ύψους €1.000 παρέδωσε η BP Eastern Mediterranean στο μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό σωματείο «Βαγόνι Αγάπης», επιδιώκοντας έτσι την ενίσχυση του σκοπού του, που είναι η ενδυνάμωση στην προσφορά στήριξης και ανακούφισης σε όσους χρήζουν βοήθειας για να ξεφύγουν όσο είναι δυνατόν από  τις δυσκολίες και τις δυσμενείς συνθήκες που καθημερινά βιώνουν.

Το σωματείο «Βαγόνι Αγάπης» βοηθά καθημερινά πάμπολλες οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας και της ανέχειας, στερούμενοι βασικών ειδών τροφής και ένδυσης. Παράλληλα ενισχύουν οικογένειες, μεταξύ άλλων, μέσω της καταβολής του ενοικίου και πληρωμή μέρους ή εξ’ ολοκλήρου λογαριασμών, διδάκτρων των παιδιών, μερικής ή πλήρους βοήθειας σε άπορους φοιτητές, καθώς επίσης και οικονομική ενίσχυση σε ασθενή άτομα για εγχείρηση ή θεραπεία στο εξωτερικό.

Η παράδοση της επιταγής πραγματοποιήθηκε από τον επικεφαλής της BP Eastern Mediterranean κ. Πάμπο Λάμπρου, στην Πρόεδρο του σωματείου κα Άννη Παττίχη, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία.

Ο κ. Πάμπος Λάμπρου, δήλωσε: «Οι καιροί που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολοι. Καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας έχουν περιέλθει σε άσχημη οικονομική κατάσταση είτε χάνοντας τις δουλειές τους είτε στερούμενοι βασικών ειδών διατροφής και ένδυσης. Μέσω αξιόλογων φιλανθρωπικών σωματείων όπως είναι το Βαγόνι Αγάπης, προσπαθούμε να είμαστε κοντά τους καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να ζει με αξιοπρέπεια».

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν