Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

KPMG: Και επίσημα πρόεδρος ο Αγγ. Γρηγοριάδης

Νέος Πρόεδρος της KPMG Κύπρου αναλαμβάνει ο Άγγελος Γρηγοριάδης μετά από ομόφωνη απόφαση των Συνεταίρων.  Διαδέχεται τον Νίκο Συρίμη ο οποίος βρισκόταν στη θέση για μία 15ετία.
 Ο κ. Συρίμης, ο οποίος ανακηρύχτηκε ομόφωνα Επίτιμος Πρόεδρος της KPMG Κύπρου, τίτλος που θα ισχύει μέχρι την αφυπηρέτηση του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους Συνεταίρους και προσωπικό για τη συμβολή τους στην επιτυχή 15ετή του θητεία.

Ο κ. Γρηγοριάδης είναι  Επικεφαλής των Φορολογικών Υπηρεσιών του Οίκου, θέση που διατηρεί και μετά το διορισμό του ως Πρόεδρος της KPMG Κύπρου. Είναι απόφοιτος του London School of Economics και Μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών της Αγγλίας και της Ουαλίας. Σημαντική ήταν η παρουσία του στη Φορολογική Επιτροπή του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) μέχρι το 2012, της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η θητεία του κ. Γρηγοριάδη θα είναι τριετής με ισχύ από 01/01/2013. Σε ομιλία του προς το προσωπικό ο κ. Γρηγοριάδης τόνισε ότι «στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αφοσίωση για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας τόσο στην εγχώρια όσο και στις διεθνείς αγορές, με την ποιότητα που διακρίνει την KPMG και παράλληλα την προώθηση της Κύπρου ως διεθνές κέντρο παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Κύριο μέλημα μας είναι η ενίσχυση της Κύπρου ως αξιόπιστο χρηματοοικονομικό κέντρο και η στήριξη των προσπαθειών για γρήγορη έξοδο από την κρίση. Παράλληλα η KPMG Κύπρου θα συνεχίσει και θα ενισχύσει τον κοινωνικό της ρόλο και πολιτικές προστασίας του περιβάλλοντος».

Στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου για την τριετία 2013-2015, παραμένει για 5η συνεχή τριετία και μετά από ομόφωνη απόφαση των Συνεταίρων ο κ. Ανδρέας Χριστοφίδης.  Ο κ. Χριστοφίδης, ευχαρίστησε τους Συνεταίρους για την επανεκλογή του και τόνισε την βαρύτητα που θέτει η KPMG Κύπρου στο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο αποτελεί κινητήρια δύναμη της επιτυχίας της. Ανασκοπώντας την τριετία που πέρασε ο κ. Χριστοφίδης ανέφερε ότι ο Οίκος κατάφερε παρόλες τις δύσκολες συνθήκες  που επικρατούσαν να παρουσιάσει αύξηση των εργασιών του σε όλους τους τομείς ενισχύοντας περεταίρω την θέση του στην αγορά. «Κύριο πλεονέκτημα μας» ανέφερε ο κ. Χριστοφίδης «είναι οι ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας της KPMG με τους πελάτες της. Πρωταρχικός μας στόχος για την επόμενη τριετία είναι η περεταίρω ανάπτυξη και η συνεχής ενίσχυση του προσωπικού μας ώστε να παρέχεται κάθε δυνατή βοήθεια στους πελάτες μας, πάντοτε σε υψηλά επίπεδα ποιότητας, ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του σημερινού οικονομικού περιβάλλοντος και να θέσουν τις βάσεις για δική τους ανάπτυξη. Αυτός άλλωστε αποτελεί και ένας από τους στρατηγικούς στόχους της KPMG».

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ