CIIM: 21χρόνια προσφοράς στην επιχειρηματικότητα

Γιορτάζοντας 21 χρόνια προσφοράς στην επιχειρηματικότητα, το Cyprus International Institute of Management (CIIM), πραγματοποίησε πρόσφατα, την τελετή αποφοίτησής του.

Απονεμήθηκαν συνολικά 151 μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, που αφορούσαν σε προγράμματα Master in Business Administration (MBA), Master in Public Sector Management (MPSM), MSc in Finance and Banking, MSc in Human Resource Management and Organisational Behaviour, MSc in Management, και Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση.


Τον εναρκτήριο χαιρετισμό της λαμπρής τελετής απηύθυνε ο διευθυντής του CIIM Δρ Θεόδωρος Παναγιώτου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για το νησί μας, το CIIM έχει δώσει στους απόφοιτους του, τις γνώσεις και τα εφόδια, τον πρωτοπόρο τρόπο σκέψης και την επιχειρηματικότητα, για να βρουν λύσεις και νέες ευκαιρίες πετυχαίνοντας τους σκοπούς και τους στόχους που έχουν θέσει στη ζωή τους.

Σε ομιλία του ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου τόνισε ότι «ζούμε την πιο μεγάλη κρίση που γνώρισε ποτέ η Κύπρος. Εκείνο που προέχει είναι το τι κάνουμε για να συμβάλουμε στο να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες». Επισήμανε ότι το CIIM διδάσκει τους ανθρώπους πώς να μετατρέψουν προβλήματα και δυσκολίες σε ευκαιρίες.

Συγκινητικές ήταν και ομιλίες των αριστούχων φοιτητών του CIIM, Joseph Σεργίδη του MBA και Μάγδας Πρωτοπαπά της Εκπαιδευτικής Ηγεσίας και Διοίκησης, οι οποίοι βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους στο πρόγραμμα που παρακολουθούσαν. Επίσης, βραβεία- χορηγίες έλαβαν ο Στυλιανός Ιωαννίδης για την καλύτερη επίδοση MBA/MPSM φοιτητή από την Τράπεζα Κύπρου και η Άντρια Ιάπωνα για την καλύτερη επίδοση στο πρόγραμμα MSc in Management από την PricewaterhouseCoopers. Ειδικό βραβείο- χορηγία έλαβε από την TFI Markets ο Jan-Hofmeyer Retief, για την καλύτερη επίδοση φοιτητή MSc in Finance & Banking.

 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»