Etihad Airways: Κορυφαία αεροπορική για 4η χρονιά

Τον τίτλο της «Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο» έλαβε για τέταρτη συνεχή χρονιά στα World Travel Awards η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τα βραβεία ανακοινώθηκαν στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Oberoi Gurgaon, στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Η Etihad Airways διακρίθηκε επίσης, για τη Diamond First Class, για την οποία κατέκτησε τον τίτλο της «Κορυφαίας Πρώτης Θέσης στον Κόσμο».
Τα World Travel Awards θεσπίστηκαν το 1993 με σκοπό την αναζήτηση και την επιβράβευση των καλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών παγκοσμίως, αναγνωρίζοντας την ελίτ των οργανισμών στους αντίστοιχους τομείς τους μέσω μιας παγκόσμιας ψηφοφορίας του κλάδου. Το 2012, σχεδόν 650.000 επαγγελματίες του τουρισμού από 191 χώρες έλαβαν μέρος στη ψηφοφορία. Τα World Travel Awards έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφαία θέση του κλάδου, καθώς η Wall Street Journal τα παρομοίωσε με τα «Όσκαρ της Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways James Hogan δήλωσε ότι ειδικά στην περιοχή Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που ο ανταγωνισμός είναι ιδιαιτέρως έντονος, η βράβευση αυτή είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ολοκληρωθεί μία εξαιρετική χρονιά. «Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο και κάθε χρόνο επιδιώκουμε να ανεβάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Έχουμε χαράξει σταθερά καλή πορεία, και εξετάζουμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας, ώστε να τους προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία στους αιθέρες», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Η Diamond First Class, για παράδειγμα, λαμβάνει συνεχείς επευφημίες, καθώς συνεχίζουμε να την αναπτύσσουμε. Τον Δεκέμβριο του 2011, παρουσιάσαμε τους First Class Chefs μας και σχεδιάστηκε νέο μενού με απαράμιλλα επίπεδα επιλογών. Το 2012 επενδύσαμε σε ένα πρόγραμμα με την εταιρική συνεργασία με τις Βιολογικές Φάρμες του Άμπου Ντάμπι, εντάσσοντας φρέσκα βιολογικά προϊόντα, αυγά και μέλι στα μενού μας. Αυτοί είναι ορισμένοι από τους λόγους που τα World Travel Awards πιστοποίησαν ξανά την Diamond First Class της Etihad Airways ως την Κορυφαία Πρώτη Θέση στον Κόσμο».

Η πτήση του πρώτου αεροσκάφους της Etihad εξοπλισμένου με Panasonic Avionics Global Communications Suite πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, προσφέροντας στους επιβάτες μας υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και υπηρεσίες πληροφοριών και κινητών τηλεφώνων. «Μέχρι το τέλος του 2014, κάθε αεροσκάφος της Etihad Airways θα είναι εξοπλισμένο με σύνδεση στο διαδίκτυο εν ώρα πτήσης (inflight connectivity)», επισήμανε.

Στα World Travel Awards Μέσης Ανατολής 2012, που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο στο Ντουμπάι, η Etihad Airways κέρδισε τέσσερα κορυφαία βραβεία για την περιοχή, τα οποία περιλάμβαναν: Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία Μέσης Ανατολής, Κορυφαία Πρώτη Θέση Αεροπορικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής, Κορυφαία Ψυχαγωγία Εν Ώρα Πτήσης Αεροπορικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής και Κορυφαίο Πλήρωμα Καμπίνας Αεροπορικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής.

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς