Emirates: Προσφορές για έγκαιρες κρατήσεις σε όλο το δίκτυο

Τις προσπάθειές της για προώθηση των πωλήσεων σε όλο το δίκτυό της αυξάνει η Emirates, ενθαρρύνοντας ένα νέο κύμα ταξιδιών σε όλο τον κόσμο. Στον απόηχο της πρόσφατης ανακοίνωσης των κερδών εξαμήνου που ανήλθαν στα $575 εκ., η Emirates προχωράει μπροστά προσφέροντας ελκυστικές τιμές για 10 ημέρες στα εισιτήρια της  οικονομικής θέσης.

Η ειδική προσφορά σε όλο το δίκτυο της εταιρείας ξεκινά την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και θα τρέχει ως τις 2 Δεκεμβρίου για ταξίδια που θα γίνουν μεταξύ 21 Ιανουαρίου και 18 Ιουνίου 2013. Οι πελάτες ενθαρρύνονται να προγραμματίσουν το μέλλον και να κλείσουν νωρίς για να τύχουν μεγαλύτερων εκπτώσεων.

“Η Emirates είναι ήδη γνωστή για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών σε προνομιακές τιμές. Αυτή η πρωτοβουλία σε όλο το δίκτυο της εταιρείας ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό το γεγονός να πάρετε το αεροπλάνο για το ταξίδι της ζωής σας, να επισκεφθείτε έναν συγγενή ή έναν φίλο, ή να εξερευνήσετε μια νέα επιχειρηματική αγορά”, δήλωσε ο Τιερί Αντινόρι, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Επιβατικών Πωλήσεων της Emirates.

“Δεν υπάρχει άλλη αεροπορική εταιρεία που να στριμώχνει τόσα προϊόντα και υπηρεσίες στην τιμή του εισιτηρίου. Υπάρχει σχέση ποιότητας και τιμής. Αυτές είναι οι κατευθυντήριες αρχές για το τι κάνουμε και οι επιβάτες που κάνουν κράτηση νωρίς θα ανταμειφθούν με τις καλύτερες εκπτώσεις μέσω αυτής της συναρπαστικής προσφοράς”, δήλωσε ο κ. Αντινόρι.

Η προσφορά αυτή σημαίνει ότι οι επιβάτες μπορούν, για παράδειγμα, “να πετάξουν” από τη Λάρνακα προς άλλους προορισμούς της Emirates από μόλις €498. Οι καλύτερες διαθέσιμες τιμές από Λάρνακα περιλαμβάνουν:
Ντουμπάι €498
Ινδία €625
Ινδικός Ωκεανός €1134
Ασία και Ειρηνικός Ωκεανός €840
Ασία €745
Νότιος Αφρική €1001
Βόρεια και Νότια Αμερική €821
Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία €1265

“Ξέρουμε ότι ορισμένες χώρες δεν είναι παραδοσιακές αγορές που κάνουν πρόωρες κρατήσεις, αλλά, με αυτήν την προσφορά, η έγκαιρη κράτηση θέσεων συμφέρει και θα μας επιτρέψει να δώσουμε τιμές εισιτηρίων χωρίς προηγούμενο στους πιστούς πελάτες μας”, πρόσθεσε ο κ. Αντινόρι.

Η Emirates εξυπηρετεί 126 προορισμούς σε 74 χώρες και το 2012 έχει δει μια εκρηκτική δραστηριότητα σε νέους προορισμούς. Μέχρι στιγμής, φέτος, η Emirates έχει ξεκινήσει να εκτελεί πτήσεις προς το Δουβλίνο, το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Μπουένος Άιρες, το Φορτ Γουόρθ του Ντάλλας, το Σιάτλ, τη Λουσάκα, τη Χαράρε, τη Χο Τσι Μινχ, τη Βαρκελώνη, τη Λισαβόνα, την Ουάσιγκτον και την Αδελαΐδα. Ακολουθούν, μέσα στο 2012, η Λυών και το Πουκέτ. Τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν η Βαρσοβία και το Αλγέρι. Η Emirates, κάτοχος περισσότερων από 500 βραβείων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αναγορεύτηκε πρόσφατα ως Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς στα Βραβεία Επιτευγμάτων Αραβικών Επιχειρήσεων στο Ντουμπάι και κέρδισε το αναγνωρισμένου κύρους Βραβείο “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” από το περιοδικό Air Transport World.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης θέσης και μιας πλήρους λίστας των όρων και προϋποθέσεων, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.emirates.com.cy.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά