Fileminders: Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λεμεσού

Με πρωτοβουλία του προσωπικού της εταιρείας Fileminders έγινε πρόσφατα εκστρατεία ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού.

"Στην περίοδο που διανύουμε η υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη ή δεν έχουν επαρκείς οικονομικούς πόρους για να εξασφαλίζουν τα προς το ζην, είναι σημαντική και ο εθελοντισμός πράξη ανθρωπιάς" αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού, κα Εύη Τσολάκη σε ευχαριστήρια δήλωση της ανέφερε:

«Εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού, ευχαριστώ την Fileminders και τους εργαζομένους της για την ευγενική τους χορηγία προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, το οποίο λειτουργεί βασιζόμενο αποκλειστικά στον εθελοντισμό. Πράξεις σαν αυτήν της Fileminders και των εργαζομένων της, μας βοηθούν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που στερούνται τα βασικά για τη διαβίωσή τους και ταυτόχρονα αποκαλύπτουν το ανθρώπινο πρόσωπο των εταιρειών».
 
«Το προσωπικό της εταιρείας απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι νοιάζεται και στηρίζει τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί καταφέραμε να μαζέψουμε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό, καθώς και αρκετά κιβώτια της εταιρείας με τα οποία θα διανεμηθούν τα είδη στις οικογένειες. Ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες το παράδειγμά μας, ώστε να προσφέρουμε χαρά σε κάποιους ανθρώπους, αλλά και να στείλουμε μηνύματα δημιουργίας μιας Κοινωνίας Ευθύνης», ανέφερε κα Χρίστια Γιασίτη, HumanCapitalExecutive της εταιρίας Fileminders.

Εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει συνέχεια σ’ αυτή την προσπάθεια, τόσο από το καταναλωτικό κοινό, όσο και από άλλες εταιρείες, η Communications Consultant της εταιρίας Fileminders, κα Δήμητρα Ελευθερίου επισήμανε ότι πρόκειται για μια πράξη που «δείχνει την ευαισθησία μας αφού την ώρα της δυσκολίας μπορούμε και σκεφτόμαστε ανθρώπινα και νοιαζόμαστε για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Δειτε Επισης

Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»
Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ