Grant Thornton: Βραβεύτηκε με το IIP

Ο λογιστικός οίκος Grant Thornton (Cyprus) Ltd, διακρίθηκε με το πρότυπο International Investors in People (IIP), του ομώνυμου Διεθνούς Οργανισμού.

Το Investors in People αποτελεί το πρώτο διεθνώς αναγνωρισμένο Πρότυπο ποιότητας που εστιάζει στο Ανθρώπινο Δυναμικό. Με το Πρότυπο αυτό, αναγνωρίζεται πως η Grant Thornton (Cyprus) Ltd εφαρμόζει μοναδικές μεθόδους για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων, μέσω του Ανθρώπινου Δυναμικού. Συγκεκριμένα, δίνει έμφαση στην άρτια στελέχωση των θέσεων εργασίας, την παροχή ίσων ευκαιριών, την καλλιέργεια κλίματος συνεχούς αναγνώρισης και επιβράβευσης καθώς και τη δέσμευση για δημιουργία κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος και κουλτούρας. Διασφαλίζεται επίσης, πως πληρούνται οι προϋποθέσεις για την υπεροχή των ανθρώπων που εργάζονται στον λογιστικό οίκο, σε επίπεδο τεχνογνωσίας, δεξιοτήτων, επιβράβευσης καθώς και εξέλιξης.

«Για όλους εμάς στην Grant Thornton η πιστοποίησή μας στο πρότυπο ΙΙP ήταν από την αρχή ένα ταξίδι αυτογνωσίας, αυτό-αξιολόγησης και συνεχής βελτίωσης, με στόχο την αποτελεσματικότερη διαχείριση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας.  Η πιστοποίηση μας με το Investors in People δεν αποτελεί το τέλος του ‘ταξιδιού’ αλλά την αφετηρία. Έχοντας θέσει γερά θεμέλια επιδιώκουμε τη συνεχή  αναβάθμιση των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού για τη μέγιστη αξιοποίηση των ανθρώπων μας και ως επακόλουθο την επίτευξη των εταιρικών μας στόχων», δήλωσε η Έλενα Αριστείδου, Manager του τμήματος People&Culture

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά