Handy’s Security Systems: Συναγερμός «Do it yourself»

Το πρώτο σύστημα συναγερμού «Do it yourself» στην Κύπρο κυκλοφορεί η εταιρεία Handy’s Security Systems.

Πρόκειται για ένα απλό σύστημα, το Jablotron Azor GSM Wireless Mini Alarm System, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του να περιλαμβάνουν έλεγχο χωρίς άγχος και εύκολη εγκατάσταση από τον ίδιο το χρήστη. Είναι ιδανικό για μικρές κατοικίες, καταστήματα, γκαράζ, γραφεία, σκάφη και μικρά καταστήματα. Αποτελείται από μια σειρά συσκευών με ασύρματη επικοινωνία μεταξύ τους, είναι διαμορφωμένο για άμεση χρήση, με όλα όσα χρειάζονται να περιέχονται μέσα στη συσκευασία και τώρα διατίθεται στην τιμή των €550 μόνο και με 5 χρόνια εγγύηση! Για μεγαλύτερες κατοικίες ή γραφεία, το Azor GSM Wireless Mini Alarm Plus Kit διατίθεται τώρα στην τιμή των €640 μόνο και με 5 χρόνια εγγύηση.


Η Jablotron έχει συμβουλευτεί ψυχολόγους για την παραγωγή του Azor και το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν με τη φιλοδοξία να εξελιχθεί σε ένα αληθινό «κατοικίδιο» για τον ιδιοκτήτη του! Το πρώτο επαναστατικό χαρακτηριστικό του συστήματος Azor είναι μια συσκευή που μοιάζει με ένα συνηθισμένο διακόπτη φωτός. Η συσκευή εγκαθίσταται στην πόρτα από το χρήστη και δεν χρειάζεται καθόλου σύρματα.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Handy’s Security System, Άντης Σωφρονίου τόνισε ότι η δημοτικότητα των συστημάτων ασφαλείας «Φτιάξτο μόνος σου» (DIY) αυξάνεται. «Έχουμε παρατηρήσει αυξημένο ενδιαφέρον σε συστήματα ασφαλείας DIY, συγκεκριμένα για το σπίτι. Το Azor GSM mini alarm είναι πολύ εύκολο και απλό στην εγκατάστασή του και θα βελτιώσει την αξία και την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησης χωρίς ακριβές και πολύπλοκες λύσεις», σημείωσε.


Η προσφορά της Handy’s Security Systems για το νέο Azor GSM mini alarm είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες και περιλαμβάνει το ΦΠΑ, καθώς και τεχνική υποστήριξη στην εγκατάσταση αν χρειαστεί.

 

Δειτε Επισης

Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»