Σημαντικοί ομιλητές στο 2nd Cyprus Energy Forum

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη συμφωνία μεταξύ Delek και Woodside για απόκτηση από την τελευταία του 30% των συμφερόντων του οικοπέδου Λεβιάθαν, ο Yaniv Friedman, θα είναι αύριο στην Κύπρο και θα λάβει μέρος σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο πλαίσιο του 2nd Cyprus Energy Forum.
O Vice President of Strategy της Avner Oil Exploration του Ισραήλ, η οποία συμμετέχει στην κοινοπραξία για εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του οικοπέδου Λεβιάθαν ανοικτά του Ισραήλ με τις Noble Energy Mediterranean, Delek Drilling και Ratio Oil Exploration, θα μιλήσει για τον αντίκτυπο της συμφωνίας και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές που δημιουργούνται για την Κύπρο και το Ισραήλ. Στη συζήτηση θα λάβουν επίσης μέρος οι:
• Marc Partridge, Managing Director and Co – Head of Project & Structured Finance, Gazprombank, Russia,
• Chris Shaw, Managing Director, Barclays Oil & Gas Investment Banking
• Yaniv Friedman, Vice President Strategy, Avner Oil, Israel
• Solon Kassinis, Director, Energy Service, Ministry of Commerce, Industry and Tourism, Cyprus
• Anthony Livanios, CEO of Energy Stream CMG GmbH, Greece and Germany
Σημαντική επίσης, θεωρείται η παρουσία στο συνέδριο του Ronen Hadash, ο οποίος θα μιλήσει για το ενδιαφέρον από κυπριακής πλευράς για συμμετοχή στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών για εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της περιοχής. Ο Executive Director της Amirim Projects LTD, Israel θα παρουσιάσει το στόχο της κυπριακής κοινοπραξίας CyStream, ο οποίος στην ουσία θα οδηγήσει την Κύπρο με ταχύτητα προς την ενεργειακή της ανεξαρτησία.
Το Forum πραγματοποιείται την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, από τις 8:30 μέχρι τις 16:50 και απευθύνεται σε εταιρείες ενέργειας και συναφείς οργανισμούς, εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, επενδυτές, φορείς λήψης αποφάσεων, φορείς χάραξης πολιτικής, ρυθμιστικές αρχές, τα πολιτικά κόμματα, εκπροσώπους κυβερνητικών φορέων, συμβούλους ενέργειας και συναφή αναπτυξιακών έργων, παρόχους τεχνολογίας, τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, νομικούς εμπειρογνώμονες, μηχανολογικές και κατασκευαστικές εταιρείες, επιχειρηματίες, διυλιστήρια, ακαδημαϊκά ιδρύματα κλπ. 
Το φόρουμ διοργανώνεται από την ΙΜΗ, είναι υπό την αιγίδα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης και στηρίζεται από το Υπουργείο Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού. Κύριος χορηγός είναι η EDT Offshore και χορηγοί οι εταιρείες Barclays, Ernst & Young Cyprus Limited, MTN Business και Pamboridis LLC. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό IN Business, το περιοδικό Gold, το Middle East Economic Survey, το Russian Media Wave και η τηλεόραση Sigma.
Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.imh.com.cy ή επικοινωνήστε στο τηλ. 22505555, φαξ. 22 679820, e-mail: events@imh.com.cy

 

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett