Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Emirates: "Ενηλικιώθηκε" στην Κύπρο

Δεκαοκτώ χρόνια από την έναρξη της υπηρεσίας της στην Κύπρο, το Νοέμβριο του 1994, κλείνει η Emirates Airline. Η εταιρεία, μετέφερε τους τελευταίους 12 μήνες πάνω από 60.000 επιβάτες, 2,5 εκατομμύρια κιλά εξαγωγές και 1,8 εκατομμύρια κιλά εισαγωγές.

Αν και οι διάφοροι μακρινοί προορισμοί της Emirates, όπως τα ειδυλλιακά νησιά του Μαυρίκιου, των Μαλδίβων και των Σεϋχελλών στον Ινδικό Ωκεανό, αλλά και η Κίνα, η Ινδία και η Αυστραλία γίνονται ολοένα και περισσότερο ελκυστικοί προορισμοί για τους ταξιδιώτες από την Κύπρο, το Ντουμπάι παραμένει ο κορυφαίος προορισμός  τόσο για διακοπές και ψώνια όσο και για εμπορικούς και επαγγελματικούς λόγους. Η Μανίλα και η Μπανγκόκ έχουν ως προορισμοί πλήθος επιβατών με την πρώτη να προσελκύει επιβάτες που μεταβαίνουν εκεί για επαγγελματικούς λόγους και τη δεύτερη να προσελκύει επιβάτες ως εξωτικός προορισμός διακοπών που αποτελεί μείγμα παραδόσεων, πολιτισμών, ιστορικών μνημείων, γαστρονομίας και τρόπου ζωής των κατοίκων της.

"Η Emirates είναι επίσης η μόνη αεροπορική εταιρεία στην Κύπρο που προσφέρει υπηρεσίες καμπίνας για την Πρώτη Θέση, τη Διακεκριμένη Θέση και την Οικονομική Θέση. Οι επιβάτες που ζουν σε ακτίνα 60 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο της Λάρνακας και ταξιδεύουν ως επιβάτες Πρώτης, Διακεκριμένης ή Οικονομικής Θέσης σε πτήσεις της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό από και προς το αεροδρόμιο καθώς και την δυνατότητα έξτρα επιτρεπόμενο όριο αποσκευών βάρους 10 κιλών. Επιπλέον, οι επιβάτες στην Πρώτη και Διακεκριμένη Θέση της Emirates και τα Gold μέλη Skywards έχουν επίσης, αποκλειστική πρόσβαση στα αποκλειστικά σαλόνια της Emirates στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, καθώς και σε επιλεγμένους προορισμούς σε όλο τον κόσμο", αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η Emirates εκτελεί δύο καθημερινές πτήσεις από την Λάρνακα: Μία πτήση προς τη Μάλτα το πρωί και μία πτήση προς το Ντουμπάι το απόγευμα. Επί του παρόντος, η βραβευμένη διεθνής αεροπορική εταιρεία προσφέρει 1.068 θέσεις καθημερινά στις πτήσεις με αεροσκάφη Airbus 340-300 από και προς την Κύπρο. Επιπλέον, η Emirates Sky Cargo, ο τομέας εμπορευματικών μεταφορών της Emirates, μεταφέρει 13 τόνους φορτίου ανά πτήση από και προς την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων αυτοκινήτων, ζώων, τιμαλφών, αγαθών και κατεψυγμένων προϊόντων όπως ψάρια, λουλούδια και λαχανικά.

 

 

 

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη