Emirates: Ζητά να προσλάβει από Κύπρο

Ημέρα καριέρας “Open Day” διογανώνει η Emirates στη Λάρνακα για πληρώματα καμπίνας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Emirates αναζητά αφοσιωμένους υπαλλήλους, που είναι εξυπηρετικοί, φιλικοί και προσανατολισμένοι στην παροχή υπηρεσιών.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο «The Palm Beach Hotel & Bungalows» στο δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας από τις 9.00 το πρωί.

Στην εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι, άντρες και γυναίκες, θα μπορέσουν να μιλήσουν με την ομάδα προσλήψεων της Emirates και να πάρουν μια εικόνα για το πως λειτουργεί η εταιρεία και πώς είναι να εργάζονται ως πλήρωμα καμπίνας. Όπως αναφέρει η Emirates προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών δραστηριοτήτων επί του αεροσκάφους με μια πραγματικά διεθνή ομάδα που αποτελείται από πάνω από 13.000 ιπτάμενους φροντιστές από περισσότερες από 130 χώρες, που μιλούν πάνω από 80 γλώσσες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών και καλούνται να φέρουν το πιο πρόσφατο βιογραφικό τους σημείωμα (CV) στα Αγγλικά, καθώς και μια φωτογραφία διαβατηρίου και μια ολόσωμη. Οι υποψήφιοι προτρέπονται να κάνουν την εγγραφή τους επιγραμμικά “Online” πριν το «Open Day”. Μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρονται από την Emirates στην ιστοσελίδα www.emiratesgroupcareers.com.

Η αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί 126 προορισμούς σε 74 χώρες με ένα νέο, τεχνολογικά προηγμένο στόλο από 188 μεγάλα, ευρείας ατράκτου, αεροσκάφη που είναι εξοπλισμένα με κορυφαίες για τη βιομηχανία ανέσεις. Επιπλέον, η Emirates έχει άλλα 214 μεγάλα, ευρείας ατράκτου, αεροσκάφη υπό παραγγελία, αξίας άνω των $62 δις και είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της Airbus A380 με 26 από αυτά ήδη στο στόλο της και 64 υπό παραγγελία.



 

Δειτε Επισης

Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Ανοίγει ο δρόμος για απασχόληση ξένων εργαζομένων-Συμφωνούν οι κοινωνικοί εταίροι με πρόταση Παναγιώτου