Ψήφοι ρεκόρ στα IN Business Awards 2012

INBusinessNews  26/10/2012 09:10
Ψήφοι ρεκόρ στα IN Business Awards 2012

Ψήφοι ρεκόρ στα IN Business Awards 2012

INBusinessNews  26/10/2012 09:10

Συνεχίζεται η ψηφοφορία των επιχειρηματικών βραβεύσεων της χρονιάς! Η τρίτη βδομάδα ψηφοφορίας των IN Business Awards 2012 ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή, 28 Oκτωβρίου, με το σύνολο των ψήφων να ξεπερνά μέχρι στιγμής τις 9.000!

Και φέτος 45 υποψήφιοι διαγωνίζονται σε 9 κατηγορίες βράβευσης: Επιχείρηση, Μικρομεσαία Επιχείρηση, Μάνατζερ, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέο προϊόν / Υπηρεσία, Βιομηχανία / Μεταποίηση, Υπηρεσίες, Best Workplace / Εργοδότης Προτίμησης, Κύπριος Επαγγελματίας / Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό. Tαυτόχρονα, δύο βραβεία θα είναι τιμητικά και θα δοθούν όπως κάθε χρόνο από την Επιτροπή Αξιολόγησης, το Lifetime Achievement Αward και το Young Business Leader Award εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή

Οι αναγνώστες μπορούν να συνεχίσουν να ψηφίσουν μέσω ψηφοδελτίου που βρίσκεται στο τεύχος Οκτωβρίου και θα επαναδημοσιευθεί στο τεύχος Νοεμβρίου, μέσω sms, τηλεφώνου καθώς και του πόρταλ InBusinessNews.com. Όλες οι πληροφορίες για τη φετινή ψηφοφορία βρίσκονται στο περιοδικό IN Business.

Για να ψηφίσετε τώρα online, πατήστε εδώ.

 

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας