Συνεργασία της Meritkapital Ltd με την Raiffeisen

Η Meritkapital Ltd (MK) ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Raiffeisen Bank International AG (RBI) σε αντικατάσταση, ως επί το πλείστον, τηs συνεργασία της με την Pershing Securities Ltd.
 
Η RBI, μέσω της μητρικής της εταιρείας Raiffeisen Zentralbank Österreich AG, κατέχει ηγετική θέση στον τραπεζικό τομέα στην Αυστρία, είναι σημαντικός παίκτης στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, και, επίσης, έχει αξιόλογη παρουσία στη Ρωσία. Υποστηρίζεται από ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο με δυνατή οικονομική υποδομή, επιτυγχάνοντας να συγκεντρώσει ψηλές αξιολογήσεις από τους κύριους οίκους αξιολόγησης (Α2, Α, Α από Moody, S & P, Fitch) και είναι καλά προσανατολισμένη στην παροχή επενδυτικών υπηρεσιών, στα χρηματιστηριακά, στην διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών υπηρεσιών.
 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση, η ΜΚ είναι πολύ ικανοποιημένη με αυτή την εξέλιξη, γιατί, όπως πιστεύει τώρα είναι πιο καλά εξοπλισμένη στο να εξυπηρετεί τη διεθνή βάση πελατών της, όπου, ενδεχομένως, η Raffeisen είναι ισχυρότερη. Άλλοι συνεργάτες της είναι οι Credit Suisse (RU), Deutsche Bank (RU), Coutts & Co, BSI Bank (θυγατρική του Ομίλου Generali), Barclays, HSBC, Renaissance Capital, Broker Credit Service, Uralsib Capital και Otkritie και έχει έμμεσους συνεταιρισμούς με Euroclear, Clearstream , KAS Bank και Nomura. Από τεχνολογικής πλευράς έχουμε συνάψει συμφωνίες μεταξύ άλλων και με τους διεθνούς και ξακουστους οίκους Sungard, Quik και Bloomberg.
 

 

Δειτε Επισης

Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
16α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή