Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Prudens: Κίνηση ματ με Α. Καπλάνη

Με τον διορισμό του Άντη Καπλάνη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου από την 1η Νοεμβρίου, η Prudens  ενδυναμώνει σε μεγάλο βαθμό τη διευθυντική της ομάδα με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη σε περιοχές όπως η Ρωσία, η Ουκρανία αλλά και ο αραβικός κόσμος και η Ινδία.

Ο Α. Καπλάνης αποφοίτησε το 1990 από το London School of Economics με τίτλο στα Οικονομικά  και  το 1992 από το University of California στο Berkeley από όπου απέκτησε το Master in Business Administration. Επέστρεψε αμέσως στη Κύπρο και εργάστηκε για 8 χρόνια στο Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου πρώτα στη CISCO στο τμήμα Corporate Finance και μεταγενέστερα στο Corporate Banking όπου είχε την ευθύνη σχέσης και παρακολούθησης  των μεγαλύτερων πελατών  της Τράπεζας Κύπρου.  Κατά την διάρκεια της εργοδότησης του στη Τράπεζα έγινε Associate του Chartered Institute of Bankers αφού συμπλήρωσε με επιτυχία τις σχετικές εξετάσεις.  Από το 2000 μέχρι το 2012 εργάστηκε ως διευθυντής του τμήματος Corporate Finance και ως αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος  της SAFS Holdings Public Ltd.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο κ. Καπλάνης θα εστιάσει στην προώθηση του προγράμματος ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του ομίλου της PRUDENS στην περιοχή Ρωσίας  και Ουκρανίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Αραβικού Κόλπου και της Ινδίας.

Η Prudens είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής fiduciary services που ασχολείται με θέματα σύστασης και διοικητικής/γραμματειακής υποστήριξης Κυπριακών και αλλοδαπών εταιρειών, λογιστικής υποστήριξης εταιρειών, σύστασης Διεθνών Εμπιστευμάτων και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα φορολογικού προγραμματισμού. Εργοδοτεί ειδικά εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες και μέσω των γραφείων της στη Λευκωσία, Λεμεσό, Αθήνα και Λονδίνο παρέχει ψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης στους πελάτες της σε όλο το φάσμα των fiduciary services.


 

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη