KPMG: Δεύτερος ελκυστικότερος εργοδότης παγκοσμίως

Τη θέση του δεύτερου ελκυστικότερου εργοδότη παγκοσμίως καταλαμβάνει και φέτος, για τρίτο συνεχές έτος, η KPMG. Αυτό προκύπτει από τις επιλογές 75.000 φοιτητών του τομέα διεύθυνσης επιχειρήσεων σε κορυφαία τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, στις 12 μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη. Η κατάταξη προκύπτει από την έρευνα του οργανισμού Universum, η οποία αποτελεί ετήσιο γεγονός και αναδεικνύει τις 50 ελκυστικότερες εταιρείες παγκοσμίως, με βάση τις απόψεις των φοιτητών των κλάδων εμπορικής και οικονομικής κατεύθυνσης.

«Η προσέλκυση κορυφαίων φοιτητών στους οίκους-μέλη της KPMG μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας διεθνώς υπηρεσίες από τους περισσότερο ταλαντούχους, καταρτισμένους και πραγματογνώμονες αποφοίτους των καλύτερων ιδρυμάτων παγκοσμίως», τονίζει ο Michael Andrew, πρόεδρος της KPMG International. «Είμαστε περήφανοι για την αναγνώριση που τυγχάνει το συνολικό πακέτο εργοδότησης που προσφέρουμε, από τους φοιτητές διεθνώς, και ειδικά η ανάδειξή μας ως το δεύτερο ελκυστικότερο εργοδότη για τρία συνεχή έτη». Και προσθέτει: «Θα έλεγα ότι εκείνο που προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ταξινόμησή μας στη δεύτερη θέση είναι το γεγονός ότι βασίζεται στη γνώμη νέων ανθρώπων που εκπροσωπούν για μας το μέλλον της KPMG αλλά και των πελατών μας».

Από δικής του πλευράς ο Χρίστος Βασιλείου, διοικητικός σύμβουλος και επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG Κύπρου, δηλώνει:  
«Νιώθουμε περήφανοι για αυτή τη καταξίωση. Η KPMG Κύπρου με 760 άτομα προσωπικό είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στο νησί. Η συνεχής πρόσληψη απόφοιτων από τη Εταιρεία μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μας.    Αναγνωρίζουμε πάντοτε ότι οι άνθρωποι μας αποτελούν το πιο σημαντικό μας στοιχείο ειδικά σε περιόδους οικονομικής ύφεσης, και γι ’αυτό το λόγο επενδύουμε συνεχώς σε αυτούς. Αυτό αποδεικνύεται και από τη εξασφάλιση του πιστοποιητικού “Investors In People” το οποίο αποτελεί ακόμη μια διάκριση για μας.»    

Η Universum, ένας διεθνής σύμβουλος για εντοπισμό κορυφαίων ταλαντούχων αποφοίτων, καταρτίζει ετησίως δύο παγκόσμιους δείκτες για τους πενήντα ελκυστικότερους εργοδότες. Ο μεν πρώτος προκύπτει από έρευνα ανάμεσα σε φοιτητές του κλάδου διεύθυνσης επιχειρήσεων, ο δε δεύτερος ανάμεσα σε φοιτητές των κλάδων μηχανολογίας. Τα κορυφαία πανεπιστήμια όπου καταγράφονται οι απόψεις των φοιτητών βρίσκονται στις: ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιαπωνία, Καναδά, Ιταλία, Ισπανία, Ινδία, Κίνα, Βραζιλία και Ρωσία.»






 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»