Η PwC στο Magic Quadrant

H PwC ανακοίνωσε τη συμπερίληψή της από την Gartner, Inc. στο Τεταρτημόριο των Ηγετών της έκθεσης με τίτλο «Μαγικό Τεταρτημόριο για τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες στον Κλάδο των Επιχειρηματικών Εργασιών (Business Operations Consulting Services) παγκοσμίως».

Η σχετική έκθεση αξιολογεί «τις παγκόσμιες συμβουλευτικές ικανότητες στον κλάδο των εργασιών δέκα παροχέων επιχειρηματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών». Σύμφωνα με την έκθεση:

•    Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες στον κλάδο των επιχειρηματικών εργασιών αποτελούν συμβουλευτικές υπηρεσίες στρατηγικής και μεταμόρφωσης που στηρίζουν τα ανώτερα επιχειρηματικά στελέχη, όπως Ανώτερους Εκτελεστικούς Συμβούλους, Διοικητικούς Γενικούς Διευθυντές, υπεύθυνους της αλυσίδας εφοδιασμού, ανώτερους αξιωματούχους υπεύθυνους για τις προμήθειες και άλλα ηγετικά στελέχη στις προσπάθειές τους για βελτίωση των εργασιών τους ανά το παγκόσμιο.
•    Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες βοηθούν τις εταιρείες να αναλύσουν, να προσδιορίσουν, να επικυρώσουν και να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές εργασίες ενώ απαιτούν ισχυρές ικανότητες όσον αφορά τη διαχείριση προγραμμάτων, τη διαχείριση της αλλαγής και τη διακυβέρνηση.

Το Μαγικό Τεταρτημόριο αξιολογεί τους παροχείς με βάση δύο ικανότητες: το ολοκληρωμένο όραμα και την ικανότητα υλοποίησής του. Σύμφωνα με την έκθεση, οι Ηγέτες βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη και στα δύο αυτά κριτήρια.

«Είμαστε περήφανοι για την αναγνώρισή του ηγετικού μας ρόλου στην έκθεση του Μαγικού Τεταρτημόριου για τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες στον Κλάδο των Επιχειρηματικών Εργασιών παγκοσμίως. Θεωρούμε την αναγνώριση αυτή απόδειξη της συνεχιζόμενης δέσμευσης της PwC στην προσπάθεια να προσφέρουμε στις εταιρείες με υψηλού επιπέδου επιχειρηματικές εργασίες συμβουλευτικές υπηρεσίες από τη στρατηγική μέχρι την υλοποίηση», δήλωσε ο Mark Strom, Διευθυντής  και Επικεφαλής Παγκόσμιων Εργασιών της PwC. «Στο δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον του σήμερα, οι εταιρείες βρίσκονται υπό συνεχή πίεση να ευθυγραμμίσουν τις εργασίες τους με τις ευκαιρίες ανάπτυξης και τους στόχους κερδοφορίας. Εμείς κατανοούμε την αξία της διαμόρφωσης πολιτικών για την εξασφάλιση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος σε σχέση με τις εργασίες και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που θα επιφέρουν απτά αποτελέσματα και θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να επιτύχουν τους ζωτικούς επιχειρηματικούς τους στόχους».

Έχοντας εξασφαλίσει και την αναγνώριση του ηγετικού ρόλου στις συμβουλευτικές υπηρεσίες στον κλάδο των επιχειρηματικών εργασιών, η PwC στηρίζει τις εταιρείες ώστε να θέσουν σε εφαρμογή τις επιχειρηματικές στρατηγικές τους και να μεταμορφώσουν τις λειτουργίες της αλυσίδας αξίας τους από την ανάπτυξη των προϊόντων μέχρι και την αλυσίδα εφοδιασμού, τις βασικές εργασίες και την υποστήριξη προϊόντος. Η PwC θεωρεί τις επιχειρηματικές εργασίες ως ένα στρατηγικό πλεονέκτημα και βοηθά τους πελάτες της να επιτύχουν αύξηση των εσόδων τους, μείωση του κόστους, διαχείριση κινδύνου και στόχους καθαρής κερδοφορίας.
 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;