Lufthansa: Λανσάρει το self-service check-in

Η Lufthansa απλοποιεί τη διαδικασία check-in των αποσκευών. Από τώρα και στο εξής, οι επιβάτες στο αεροδρόμιο του Μονάχου μπορούν οι ίδιοι να πραγματοποιούν το check in των αποσκευών τους. Νέα μηχανήματα baggage drop off κατευθύνουν τους επιβάτες πώς να παραδώσουν με λίγα και απλά βήματα τις αποσκευές τους.

Ήδη λειτουργούν έξι νέας γενιάς μηχανήματα στο νότιο άκρο του Terminal 2, ενώ θα προστεθούν άλλα 13 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Δύο μηχανήματα self service check in αποσκευών λειτουργούν δοκιμαστικά και στη Φρανκφούρτη, ενώ θα λειτουργούν σε καθημερινή βάση μέχρι τα τέλη του ερχόμενου χρόνου συνολικά 16 μηχανήματα στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας. Ήδη, από το 2011, 95.000 επιβάτες έχουν δοκιμάσει τα μηχανήματα baggage drop off. Φυσικά, όσοι εκ των επιβατών ζητούν βοήθεια ή επιθυμούν να παραδώσουν ογκώδη αντικείμενα, μπορούν να χρησιμοποιούν τα συνηθισμένα check in counters.

Στο μεταξύ, οι επιβάτες First και Business Class της Lufthansa, τα μέλη HON Circle, Senators, καθώς και κάτοχοι της Star Alliance Gold Card μπορούν να επιβιβάζονται πριν από όλους τους επιβάτες στα ευρωπαϊκά δρομολόγια. Η εξατομικευμένη υπηρεσία επιβίβασης κατά προτεραιότητα, η οποία τελεί υπό την επίβλεψη ενός υπαλλήλου της εταιρείας στην πύλη επιβίβασης, επιτρέπει στις παραπάνω κατηγορίες premium πελατών να επιβιβάζονται στο αεροσκάφος αμέσως μετά τις οικογένειες με παιδιά ή τους επιβάτες που χρήζουν ειδικής βοήθειας. Στη συνέχεια, οι premium πελάτες έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους για να αποθηκεύσουν τις χειραποσκευές τους ή να τακτοποιηθούν στο κάθισμά τους. Η νέα υπηρεσία έχει ήδη, δοκιμαστεί σε πολλά δρομολόγια και παρέχεται σε όλες τις ευρωπαϊκές πτήσεις.
 

Δειτε Επισης

Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
16α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή