Νέο HD κανάλι στη Nova Cyprus

Από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, η δορυφορική ψηφιακή πλατφόρμα Nova Cyprus ενισχύει την υπηρεσία Nova HD με το 24ωρο θεματικό κανάλι Discovery HD Showcase (Θέση 352), που θα προβάλλει ντοκιμαντέρ, σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ήχο true surround 5.1.


Από το νέο κανάλι, οι συνδρομητές της Nova Cyprus θα παρακολουθούν αφιερώματα από τις παρακάτω θεματικές ενότητες: Επιστήμη & Τεχνολογία, Εξερεύνηση & Επιβίωση, Μηχανική, Άνθρωποι & Γεωγραφικά πλάτη, Άγρια ζωή & Φυσικός Κόσμος. Στο Discovery HD Showcase περιλαμβάνονται προγράμματα σε πρώτη προβολή, καθώς και νέα επεισόδια επιτυχημένων αγαπημένων σειρών που είναι ήδη γνωστές από το Discovery Channel.


Με την προσθήκη του Discovery HD Showcase, η Nova Cyprus φέρνει στην οθόνη των συνδρομητών της τη φύση και την επιστήμη, όλες τις κορυφαίες έρευνες και αφιερώματα, καθώς επίσης, τα μεγαλύτερα ντοκιμαντέρ παγκοσμίως. Τηρώντας την αρχική της δέσμευση, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Κύπρο, αναπτύσσει συνεχώς το περιεχόμενο της και επεκτείνει το πρόγραμμα της με ακόμη ένα High Definition κανάλι, σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας.


Τα επτά πλέον κανάλια υψηλής ευκρίνειας της Nova Cyprus προσφέρονται μέσω της υπηρεσίας Nova HD, την οποία απολαμβάνουν εντελώς δωρεάν για 12 μήνες οι νέοι συνδρομητές και στη συνέχεια με μηνιαία χρέωση 4,99 ευρώ. Εκτός από το Discovery HD Showcase, στην υπηρεσία Nova HD περιλαμβάνονται τα κανάλια Novacinema HD, Novasports1 HD, Novasports2 HD, Eurosport HD, National Geographic HD και Nat Geo Wild HD.


Το βασικό τηλεοπτικό περιεχόμενο της Nova Cyprus, που περιλαμβάνει κινηματογραφικές blockbuster ταινίες και κορυφαίες σειρές σε πρώτη προβολή, αθλητικά γεγονότα, ντοκιμαντέρ, καθώς επίσης ειδησεογραφικά, ψυχαγωγικά, μουσικά και παιδικά κανάλια, προσφέρεται με μηνιαία συνδρομή 21,67 ευρώ (ειδική προσφορά). Περισσότερες πληροφορίες στο 22002200 (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Nova Cyprus).


 

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν