Hard Rock Cafe: Στη μάχη κατά του καρκίνου

Δυναμικά στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού συμμετέχει το Hard Rock Café Nicosia, μέσω της παγκόσμιας εκστρατείας του Pinktober.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη έναρξη της λειτουργίας το Hard Rock στηρίζει ενεργά τις προσπάθειες της Europa Donna Κύπρου για σωστή πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση, στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν από την ασθένεια και των οικογενειών τους.

Συγκεκριμένα, μέσω της εκστρατείας Pinktober, κάθε μέρα του Οκτωβρίου στο Hard Rock Café Nicosia, είναι μια «Ροζ» γιορτή-υποστήριξης του αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, στέλλοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι η εν λόγω ασθένεια μπορεί να αντιμετωπισθεί, εάν βοηθήσουμε όλοι δυναμικά με το δικό μας τρόπο! 

Το καινούργιο meeting point της πόλης, προσκαλεί τους πελάτες του καθ΄ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια είτε μέσω της αγοράς των ειδικά σχεδιασμένων αναμνηστικών Hard Rock Café t-shirt με τη ροζ κορδέλα, σύμβολο αφύπνισης για τον καρκίνο του μαστού ή και αποκτώντας το ειδικά σχεδιασμένο, PIN, Pinktober! Μέρος των εσόδων, τόσο από τη διάθεση των t-shirt, όσο και του pin, θα δοθούν για την ενίσχυση των δράσεων της Europa Donna Κύπρου.

Παράλληλα, στα πλαίσια του Pinktober, το Hard Rock Cafe Nicosia διοργάνωσε ροκ μουσικές βραδιές,  τα έσοδα εισόδου των οποίων θα δοθούν επίσης στην ενίσχυση των δράσεων της Europa Donna Κύπρου. Στη σκηνή του Hard Rock Cafe Nicosia βρέθηκαν τα συγκροτήματα MINUS 1 και PLEYMORE.
Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος της EUROPA DONNA Κύπρου Στέλλα Κυριακίδου ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Hard Rock Café που είναι δίπλα στη EUROPA DONNA Κύπρου και στηρίζει το πρόγραμμα “Επιστήθιες Φίλες” ένα πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού  να έχουν δωρεάν την εξωτερική πρόσθεση σιλικόνης, τον ειδικό στηθόδεσμο, οικονομικές και άλλες βοήθειες».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του Hard Rock Cafe Nicosia κ. Στέφανος Μενελάου είπε: «Από την ίδρυση του το 1971, το Hard Rock αφοσιώθηκε σε πολλούς και διαφορετικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε όλο τον κόσμο και το Hard Rock Cafe Λευκωσίας μεταφέρει αυτή τη δέσμευση και στην εγχώρια αγορά».

 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας