11ο Συνέδριο Διαχείρισης Ανθρ. Δυναμικού: Ο Damian Hughes κύριος ομιλητής

Πιστό στην παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, φιλοξενώντας κορυφαίους ομιλητές της διεθνής σκηνής από το χώρο του Human Resource Management, το 11ο HR Management and Human Capital Conference φιλοξενεί φέτος τον Damian Hughes. Ένας εκ των κορυφαίων σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Damian διατέλεσε μέλος της προπονητικής ομάδας της Manchester United και επί σειρά ετών, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού για τη Unilever, όπου κατάφερε να επαναφέρει την αποδοτικότητα της παλαιότερης παραγωγικής μονάδας της εταιρείας στο  Port Sunlight του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ στη συνέχεια ανέλαβε με επιτυχία  παρόμοιες εργασίες στην Αφρική και τις ΗΠΑ.

Ο Damian Hughes είναι συγγραφέας 6 βιβλίων best – seller, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται τα Liquid Thinking, Liquid Leadership, The Survival Guide to Change, Change Catalyst and Change Inspiration. Πέρα από τα βιβλία που έχει γράψει, ο Damian ίδρυσε την εταιρεία LiquidThinker, η οποία χρησιμοποιεί επιτυχημένες εφαρμοσμένες μεθόδους και δείχνει, με εύκολα βήματα, πώς μπορείτε να τις εφαρμόσετε στη ζωή και την επιχείρησή σας, ώστε να επιτύχετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Η LiquidThinker είναι στην ουσία μια εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών, η οποία εξειδικεύεται σε θέματα διαχείρισης αλλαγών βοηθώντας ένα ευρύ φάσμα των ομάδων και βιομηχανιών να επιτύχουν υψηλό επίπεδο δέσμευσης και επιτυχίας των εργαζομένων τους. Εργάζεται επίσης ως σύμβουλος διαχείρισης αλλαγής αλλά και αθλητικός ψυχολόγος στις Sale Sharks, Warrington Wolves, England and GB Rugby League team.

Τίτλος του φετινού συνεδρίου είναι Managing People and Companies in Times of Crisis. Με την οικονομία σε ύφεση για τρίτη συνεχή χρόνιά, οι επιχειρήσεις βρίσκονται εδώ και καιρό σε μια φάση δύσκολων αλλαγών. Πλέον, στην ημερήσια διάταξη και στην κορυφή των προτεραιοτήτων βρίσκεται το θέμα της μείωσης κόστους και για τους Διευθυντές Ανθρώπινου δυναμικού αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω διάφορων τρόπων όπως η μείωση μισθών, η μείωση των ωρών εργασίας, η κατάργηση θέσεων εργασίας και οι απολύσεις, οι αποκοπές σε ωφελήματα κλπ. Όλα αυτά, αν δεν γίνουν ορθά, μπορεί να επιφέρουν δυσάρεστες επιπτώσεις για τις επιχειρήσεις. Αυτό ακριβώς είναι που θα επιχειρήσει να κάνει ο Damian Hughes στο 11ο HR Management and Human Capital Conference, όπου με πρακτικά παραδείγματα θα καταδείξει τον ορθό τρόπο εφαρμογής αλλαγών τόσο για τις επιχειρήσεις και τα στελέχη που τις διευθύνουν αλλά και για τους εργαζομένους σε αυτές.

Το 11ο HR Management and Human Capital Conference απευθύνεται σε Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντές από όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, Διευθυντές και στελέχη ανθρωπίνου δυναμικού και άλλους επαγγελματίες από το χώρο περιλαμβανομένων επαγγελματιών ανάπτυξης και εκπαίδευσης, επαγγελματιών εργασιακών σχέσεων και συμβούλων επιχειρήσεων και ανθρώπινου κεφαλαίου.

Το συνέδριο οργανώνεται από την PwC Κύπρου και την ΙΜΗ με χορηγούς την Cablenet και το δικηγορικό γραφείο Γιώργος Ζ. Γεωργίου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε.. Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι το inbusinessnews.com και το περιοδικό In Business. Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.imh.com.cy ή επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22 679820, e-mail: events@imh.com.cy

 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»